Negeerlijst

DIENSTMEDEDELING

Technisch is het perfect mogelijk om alle reacties/posts van een bepaalde blogger ENKELE VOOR JEZELF niet te tonen.

Als je toch een bepaalde reactie wil zien kan je die reactie/post natuurlijk wel openklikken.

De mensen die je niet wil lezen komen dan op je persoonlijke 'negeer-lijst' (ignore-list). Een persoonlijke lijst van mensen wiens reacties je niet de moeite vindt. 

Allemaal heel simpel, het legt zichzelf uit.

Wat denkt de BLOG gemeenschap ?

Zijn jullie voor om dit te implementeren, of is dat iets dat jullie niet zien zitten.

Voor mij hoeft het niet.  Ik negeer gewoon reacties, afkomstig uit bepaalde marginale hoeken.  Ik doe niet eens de moeite om dat soort Alzheimer-gebeuzel te lezen, laat staan op te reageren.

Als iedere andere weldenkende blogger dat ook zou doen, zou deze site vanzelf weer zindelijk worden.

 

Ik ben het eens met koen.

Het lijkt mij een redelijk overbodige feature van een blog. Het "probleem" is trouwens dat ik eigenlijk niemand constant zie zeveren, zelfs uit hoeken waar je het niet verwacht, komen soms interessante en terechte opmerkingen (grijns), dus ik wil a priori niemand uitsluiten.

Mocht er een figuur opduiken die de blog constant terroriseert met prietpraat of zuiver obstructie pleegt, dan kan die beter aan de wortel worden uitgeschakeld (lees : userid schrappen door blog team).

Voor mij hoeft het ook niet. Stel dat ik iemand zijn tussenkomsten niet wil lezen maar er zijn medebloggers die wel reageren op die bepaalde tussenkomsten dan kan ik niet meer volgen en wil ik toch weten wat er aan de hand is. Dus laat maar zo, als het te erg wordt maak ik wel een vodoo-poppeke. ;-)

Ik sluit mij aan bij all of the above...

Peter, aan mij is het ook niet besteed. Dank u. 

Hoewel ik in eerste instantie denk;

Och ja, ik ken er wel een paar

Maar toch ook wel denk;

Beter niet misschien...

Erger ik mij soms aan de ene uitlaat of

Erger ik mij soms aan de ene persoon?

Kijken naar alle reacties wil toch iedereen?

Goed ontwijken en blijven kijken

Lijkt de boodschap!

voor mij mogen alle reacties van uiterstlinks tot uiterstrechts, het centrum, centrumlinks, centrumrechts, noem maar op....ik lees ze graag allemaal! zelfs blogs die me totaal niet kunnen boeien mogen.....ik denk er gewoon toch steeds het mijne van.

Ik kan me af en toe wel eens vermaken (?) aan de infantiele reacties, die door bepaalde zonder vel over hun buik hebbende "specialisten" hier neergespuid worden, omdat ze partijhalve HIER  op dat moment van wacht waren, en niet op fora als het HLN of GVA, dus voor mij kan het gerust zonder enige vorm van restrictie!

En de onzin, geproduceerd door die partijschrijvers, wordt hier toch altijd  toch altijd weggehoond door "weldenkende" mensen, die meestal "la preuve du contraire" kunnen bewijzen, die neem ik er graag bij, het blijft alleeen maar kretogie!

Dus ...moest ik een paar van die pipo's uitsluiten, zou ik me die dosis vrij gebulder en gelach hier moeten ontzeggen, ook al is dat leedvermaak geproduceerd door vermeende nazaten van "grootste mechelaar" !

 

laat het voor mijn part zoals het is

Jokke, zitte goa na in nen dôôkboet , da zên allemaa bloskes da ie bove komme.

G.L. wil blijkbaar toch op mijne negerlijst komen, maar zelfs dat pretje gun ik hem niet!

Het is soms te veel lachen met GL erbij, ik zou hem niet meer kunnen missen.

@ Bart Zomers; Haha, ik heb hem...sterk stukje poezie... @ De rest; iedereen welkom inderdaad...als ik iemand wil negeren doe ik dat wel op eigen kracht...maar om nu te zeggen dat ik bepaalde figuren niet zou kunnen missen. Hmm...van de boer en het kiespijn denk ik dan toch...

 Voor mij mag het blijven zoals het is.

Reacties die ik eventueel liever niet wens te lezen kan ik  zelf  ook negeren.

Ik vrees dat iemand die op die manier negeert, een groter probleem heeft dan de genegeerde. Dat soort bloggimmicks is toch alleen maar bedoeld voor onverdraagzamen?

Saboteurs, zeveraars en blogtrollen kunnen algemeen geband worden. Maar wie zou ik niet willen lezen als ik ervan uitga dat het een vorm van geestelijke hygiëne is om juist kennis te nemen van àndere meningen dan de mijne?

Er is trouwens een erg mooi citaat van ik-weet-niet-meer-wie: "Die persoon ligt me niet; ik moet 'm dus dringend beter leren kennen!"

BTW Bart Zomers: goed gevonden achrosticon ;-)

Hey allemaal bedankt voor de poetische bijlagen !

bedoelt hij nu een "uitlaat" of een "uitlating" ?????

Voor mij niet nodig. Ik las hier van iedereen al zinvolle of interessante bijdragen. Ook van bloggers met wie ik dikwijls grondig van mening kan verschillen.Topics die me niet interesseren, of waarover ik niks te zeggen heb daaruit blijf ik gewoon weg.

 

Beter een uitlaat dan een aflaat, want zonder uilaat maakt het veel te veel lawaai en sommigen maken hier al lawaai genoeg. :-)

Uitlaat.

Als in; opening waaruit veelal (vervuilde) lucht komt...

dat leek mij een sterker beeld dan het te eenvormige uitlating, tiens.

 Een negeerlijst met de bedoeling reacties van bepaalde mensen permanent weg te halen daar zie ik ook niet direct de nood aan.

Maarrr.. het kan wel eens handig zijn op posts waar zeer veel reply's op komen, dat je even enkele reactiestromen tijdelijk kan uitschakelen om beter te kunnen volgen met een bepaalde (neven)discussie. Bijvoorbeeld he, dat is het eventuele nut dat ik ervan inzie.