Logo gezocht

met categorie:  

wedstrijd MAANlogo
EEN NIEUW MAANLOGO!
EN EEN MAANWEDSTRIJD!

DE MAAN lanceert een “handig” maanbeeld omdat het tijd is voor “nieuwe maan”. Een beeld dat je bovendien altijd en overal zelf kan maken. Precies, zoals de maan, want die is ook altijd en overal. Ze is constant - net zoals wij - in beweging en daardoor verandert ze om de zoveel tijd van vorm en kleur.

Je eigen maan maken is vanaf nu heel eenvoudigl! Probeer het maar. Hou je hand omhoog en raak met het topje van je wijsvinger je duim. Klaar?

En nu bewegen, zoals in het figurentheater: maak je maan half of vol. Gluur door jouw maankoker en ontdek alles en iedereen opnieuw. Vang de wereld in je maanhand en je zal merken dat er leven op jouw MAAN is!

Het nieuwe MAANlogo werd ontworpen door onze huisscenograaf Paul Contryn.
Fotograaf Thomas Sweertvaegher zette het logo om in de praktijk (startpagina www.DEMAAN.be)

Maak zelf een foto van een maanhand en win een RAKETkaart van DE MAAN!
Leg een bijzonder en fantastisch beeld vast in jouw maankoker.

Stuur je originele foto(‘s) voor 1 september digitaal naar contact@DEMAAN.be.
De meest originele en betoverende foto’s die ons verwonderen maken kans op een prijs, een RAKETkaart! De winnaars worden bekend gemaakt bij de opening van het nieuwe theaterseizoen.

Je moet er wel mee akkoord gaan dat jouw foto gepubliceerd (drukwerk, digitale bestanden, …°) mag worden. Uiteraard vermeldt men steeds je naam.

Ik vind het een erg mooi logo.  Knap, creatief en sterk in symboliek.  Gisteren was men al een aantal panelen met dit logo in verschillende kleuren aan het opstellen in de inkomhal van figurentheater De Maan (ik was er omdat de zolder van het theater één van de locaties was van Contour...).  Het zag er uitnodigend en vrolijk uit.

Proficiat voor ontwerper Paul Contryn!

 Inderdaad een prachtig logo van de hand van Paul. Maar wat veel Mechelaars niet weten is dat Paul Contryn, in al zijn bescheidenheid, jaar na jaar unieke grafische en vormelijke wondertjes aan het publiek geeft.

Elke keer treffend, elke keer vernieuwend en elke keer puur poëtisch. Intelligentie in eenvoud.

Voor kinderen van alle leeftijden fantastisch om dit in Mechelen ter beschikking te hebben.

Als kind een absolute verrijking voor het leven. Maar je hoeft geen kind meer te zijn om te zien dat de creaties van Paul in de Maan nooit overgewaardeerd kunnen worden.

Proficiat Paul!