Heffen on earth!

met categorie:  

Voor het vierde jaar op rij is er in de ongetwijfeld meest actieve deelgemeente van Mechelen weer heel wat te beleven. Al enkele jaren tracht het Buurtcomité van Heffen-Dorp de verzuring tegen te gaan door elke week een andere activiteit op het programma te zetten. En slaagt elk jaar opnieuw - met groeiend succes - in haar opzet.

Dat Heffen Zomert, het zomers activiteitenprogramma van het Buurtcomité Heffen Dorp, meer is dan feesten alleen, dat was de voorbije jaren ook al zo. Dit jaar gaan we echter een stapje verder en kan je kennismaken met allerlei vormen van cultuur. 

Zo kan je via het project ’Start 2 Art’ op een leuke, laagdrempelige manier proeven van een aantal populaire cultuurvormen. Niet alleen staan er enkele muzikale workshops - percussie, zang/musical, gitaar-zonder-noten - op het menu, maar kan je je ook bekwamen in het pottenbakken of jezelf onderdompelen in de basistechnieken van de fotografie.

Of laat je van je creatiefste kant zien en neem deel aan de foto– en poëziewedstrijd die georganiseerd wordt in het kader van dit project. Tot eind augustus kan je je eigen fotografische en/of poëtische meesterwerken inzenden rond het thema ‘Heffen on earth’. Om deel te nemen hoef je niet in Heffen te wonen en hoe je het thema verder invult... daar ben je geheel vrij in. Het volledige reglement en meer informatie over hoe je kan deelnemen, lees je op www.heffendorp.be.

Heffen is mooi bezig!  Knap wat daar allemaal gebeurt!  Veel succes met al deze activiteiten.

(foto: Jan Smets)

 Dankjewel... en niet in het minst voor de schitterende foto;-)