Foto van de dag

met categorie:  

(Foto Peter Meuris)

Wachten op de komst van de koning:

De pers staat klaar en onze burgervader slaat een praatje met Luc Hilderson.

(Foto Peter Meuris)

Er werd vakkundig vermeden dat er auto's tot bij de kathedraal kunnen:

(Foto Peter Meuris)

Peter, ik denk dat ge foto2 verkeerd interpreteerd. De burgervader is met belangrijke zaken bezig op zijn Blackberry en de fotograaf kijkt effe mee over de schouder, Het fijne ervan lees je morgen in de krant.
Een déjà vue?

Misschien is die fotograaf wel aan het luistervijncke (of is het luistervinken) ?

:-D

 Of luistervoenken.

:-D

... mij lijkt dat Somers niet echt geïnteresseerd is in wat HIlderson hem wil vertellen. maar wie weet wélke politieke crisis is er weer niet in de maak... Of kreeg Somers weer een bericht dat "de jeugd" was gaan plakken waar het niet mocht: het is campagnetijd weet je wel...
Enfin: interpretatie: we kunnen er zoveel achter verzinnen als we zelf maar willen ;-))

Leuke sfeerfoto's, Peter !

Toch gemakkelijk, als je op een boogscheut van de Kathedraal woont !

:-)

Zou onzen burgemeester gene kater hebben hier na zijn feestje van gisteravond ;-)

@Marc VC: ja, dat zou wel eens kunnen...

 Of koppijn over wat ze weer op VRT vertellen

Iedereen heeft toch de mis gezien oep den teevee !  Want daar ging het faotelek oem !

:-D

Luistervoenken, is dat een nieuw werkwoord ?
Is dat zoiets als Robkloppen, of zie ik dat verkeerd ? (grijns)
 
Mooi reeksje, Peter.
Ik was helaas te laat wakker, maar ik heb toch ook een onbekende bekende gespot en hij heeft het niet eens gemerkt :-)
 
Foto's : Jan Goovaerts undercover :-)
 

@ JanG : Hahaha !  Merci, zenne !

:-D

Dit moment met de koning heb ik gemist!  Ik was fotograaf van dienst in een communieviering in Battel.  Maar deze namiddag...was het kind Koning in de stad!  En daar - daar was ik wél bij!  wat een sfeer en volk trouwens...

Als blogger kun je nauwelijks nog anoniem hier rondlopen he, er altijd wel iemand die je opmerkt ...., maar om op zo'n speeldag (o.i.d.) op de Veemarkt en Grote Markt rond te lopen, dan vrààg je er gewoon om ;o)

@ Blogger Hanna :

Inderdaad !  Het wordt tijd dat we gaan verhuizen.  Misschien verpats ik wel naar de Koekenstad.

:-D

Dat weet ik niet hoor Hanna, ik zou jou alleszins niet kunnen spotten, want ik heb jou ook nog nooit gezien, ook niet op foto.

Je geniet (voorlopig) dus nog van de anonimiteit :-)

Het strafste was dat ik die foto van de Gimycko genomen heb toen ik amper twee meter van hem stond en dat hij er niks van gemerkt heeft.

@ JanG : Ik jaag nu eenmaal niet op Bloggers.

:-)

Jou heb ik inderdaad niet gezien, Jans wel (maar die had het drukdrukdruk).  Ook ik had een Foto van de Dag kunnen gemaakt hebben, want ons Krist'l (Strubbe) liep vlak voor mijn neus, met een serieus zwanger buikje (enfin, ze trok er toch op).

 Gim, noa zienek et oak, die kloane mè zennen tutter achter oa.

Hahaha !  Goe bezig, Louis !

:-D

@ Jan, er zijn nochtans genoeg foto's van mij te zien van blogmeetings ;o), en een aantal hier ken ik ook persoonlijker ...

maar wat niet weet, wat niet deert ... haha

En de Gim, die was volop geconcentreerd bezig, dan vergeet ie de wereld om zich heen wellicht!

 

Hij heeft toch een schone paardestaart mijn Gimycko.

 Shoshan, gij houdt toch alles in het oog hé

En achteraf heeft Gim zich tegoed gedaan aan een flinke zak haver :-)  In elk geval, zijn (paarden)staart is langer dan die ik in 1997 had.  Maar ik heb hem nog!, met een punaise tegen de muur van mijn hobbykamer gespeld.  Ik had toen begot nog bruin haar.... Tempus fugit !

Héhé, Somers was wellicht bezig de éne of de andere op te bellen om te vragen of hij te koop was...

@ Jan G.  Kan het zijn dat je het gezicht van die onbekende bekende op de 2e foto een beetje hebt geblurd?

@ Gim: ik dacht dat je dikker waart :-)

 

@Roger : idd, ik heb hem geblurd, niet omdat hij te lelijk was of zo zenne :-), maar puur om de mythe in leven te houden.

Gimycko is zo een beetje als "Lord Lister"( aka John Raffles),  de grote onbekende uit de boekjes van de jaren 50 :-)

@ Roger : Wij moeten samen eens een pint gaan pakken !

:-D

@Gimycko: de Roger is niet zo gemakkelijk uit zijn Schiplaken te lokken, hoor! Zeker niet nu hij 3 ((drie) electriciteitsmeters moet in het oog houden! ;oD)))

Jokke, oo wètte ga da?  Ze steun er nog gien twie meunde.

@ Gimycko, niets belet je om (als het wat warmer is) naar Bourreghat te komen waar ik je in mijn stulpje graag vol bier zal kappen.