Mexico

met categorie:  Met de kleuren van de vlag zit het al goed, want er zit groen en wit in.

En nu nog de rest, zodat ook Racing terug naar Eerste Klasse kan, want wat lees ik oa in Het Laatste Nieuws?

Racing Mechelen in zee met Mexicaanse voetbalschool


De Bijzondere Algemene Vergadering van derdeklasser Racing Mechelen gaf vannamiddag groen licht voor het aangaan van een nauwe samenwerking met de Mexicaanse voetbalschool Cesifut.  Het betreft een sportieve samenwerking, waarbij 'Cesifut' knowhow én getalenteerde spelers zal afstaan aan Racing Mechelen.


En nu, met zijn allen, uit volle borst : “Mexico, Mexi-i-i-i-i-coooo !”

(Les Humphries Singers - 1972)

Les Humphries bediende zich van "The Battle of New Orleans" dat door de muziekleraar Jimmy  Driftwood (20.06.1907 - 12.07.1998)  reeds in de jaren 40 geschreven werd, veranderde de tekst en zette er schaamteloos zijn naam onder.   Driftwood schreef niet minder dan 6.000 liedjes waarvan er 300 werden opgenomen door bekende sterren (o.a. Johnny Cash en Johnny Horton).

"Spijtig van die vreemde spraak" maar voor mij is Mexico meer dit:

http://www.dailymotion.com/video/x26chu_mariano-luis-le-chanteur-de-mexico_music

 

@ Jokke :

Ik hoop dat ge uwe Mexicohoed nog ergens op zolder hebt liggen voor als ge binnenkort gaat supporteren voor de ploeg van de Phlips.

:-)

Jazeune Gim: en met dat formaat van hoed is het Oscar Van Kesbeeck stadion gauw gevuld! ;-)

@ Jokke : Inderdaad ! Ik zie het al voor me...En hier de Jokke zijn madam met hoed, rok en cowboylaarsjes. Ready to go !Hup, Groen en Wit !  LOL !

:-D

Op de website van de Racing kan je Mon Phlips bewonderen met zijn groene sombrero. Of wat dacht je dat hij een rood/gele zou dragen? . Verder info over deze "deal". Als Racinger wacht ik toch even af, maar er is toch wel veel nagedacht aan de Antwerpsesteenweg. En dan wint de Racing met 0-3 op Willebroek. Mooi groen-wit weekend

@ Rudy :

En wie is de Speedy Gonzales van Groen en Wit ?  Want Speedy is de snelste muis van Mexico !

:-D

Calicchio zeker (een Braziliaan!!) . Die scoorde vandaag 2 keer. Andere,andere,andere!!!!!!(maar op zijn Spaans uitspreken hé. Oh ja, een Braeziliaan spreekt ... Portugees. Misschien Cassagolda, ant dat is een Argentijn. Je ziet, ze zitten al langer hier :-)

@ Rudi : Ge kent toch het Clublied ?

:-)

Zoniet, klik hier !

 Proficiat aan mijn dorpsgenoot Mon Phlips voor de prachtige overwinning.