Tante Politica, uw vriendin

met categorie:  

Ik ben al even (zoals zovelen) ook aktief op facebook. Maar hebt u, ook zoveel mensen die naar uw vriendschap dingen ? Persoonlijk heb ik de laatste tijd weinig avances gekregen van politici (integendeel) en om duidelijk te zijn zit ik er ook niet op te wachten, maar toch, op facebook weet men mij te vinden.

Enfin, hebt u er ook last van ?

Ja, er zitten ook wel wat figuren bij die ik nu 'mijn vriendjes'  mag noemen.  Facebook is toch wel een hele hype hoor.  Puur uit 'curieusiteit' heb ik me er ook een profiel op aangemaakt.  Ik ben wel benieuwd wanneer het hele gedoe over zijn hoogtepunt is.  Er zijn een aantal 'leuke' aspecten aan verbonden; maar verder wordt er toch heelwat op afgeleuterd.  Ik vertoef dus toch maar liever op Mechelenblogt.  ;-)

Maar die 'kleurrijke vriendjes' zitten hier toch ook stiekem mee te lezen, niet?   ;)

Misschien zit er achter de naam van bv Kristl Strubbe wel een vies oud mannetje die haar naam gebruikt als nickname en er een internetfotootje heeft bijgeplakt.  Je weet maar nooit.

:-D

Het Internet, altijd een beetje avontuur !

Neen, geen enkele politieker dingt naar mijn vriendschap op bakkesboek, en het omgekeerde is ook waar, het nut van mensen in je lijst te zetten die je eigenlijk helemaal niet kent zie ik niet echt in. Voor de verandering moet ik gimycko gelijk geven, volgens mij is de kans dat het hier om de échte personen gaat... 1/1000000 ? 

Geen politici te bespeuren bij mijn suggesties, maar ik tracht de authenticiteit van de profielen ook wel te bewijfelen ;-)

Hier, in Mechelen, hebben we ook zo een soort "bakkesboek".

Het noemt Het Grote Mechelse Smoelenboek en is van ons Lucske (Perdieus)

:-)

Achter de meeste van deze profielen van politiekers zit gewoon een cabinetard!

 Ik moet terugkomen op mijn laatste woorden. Na eens een paar van die profielen bekeken te hebben schat ik de kans dat de échte politici erachter zitten niet langer 1 op 1.000.000 maar gewoon ronduit 0 ( nul ).

Met andere woorden: Vergeet het, trap daar niet in.

Totaal geen last van.

k heb dan ook  (ondanks dat vrienden me als een weirdo beschouwen) nog steeds geen Facebook-profiel: ik verdoe al genoeg tijd aan mijn PC'tje en de rest van de tijd probeer ik toch om in 'de echte wereld' naar 'vrienden' te zoeken (of te onderhouden) ...

Ik zie het als een 'levend adresboek'.

eentje is er nochtans een echte ze,

maar die ken ik dan al langer (schooldagen)

Ik zie er hierboven al 2 "echte".

Wat niet wil zeggen dat er geen nepaccounts kunnen tussen zitten.

Van de Mechelse politici op Facebook zijn er wel degelijk bi j die "echt" zijn ;-)

Maar het is natuurlijk altijd opletten... Zie ook de grote ontgoocheling bij de BOWIE-fans, waaronder ondergetekende, toen bleek dat diens Twitteraccount waarop ie een nieuw album en tour aankondigde, NEP was.... géén tour dus en geen nieuwe plaat... (ook geen Bowie op Twitter dus).

Dat de politiekers, van welk slag ook, mij maar gerust laten.  Zij hebben mij (als kiesvee)misschien nodig, maar ik hen zeker en vast niet.