Mechelen interactief deel II

met categorie:  

OPROEP

(in opdacht)

Beste Mechelse bloggers,

Dinsdag 10 februari is er een eerste focusgroepinterview doorgegaan met acht gemotiveerde bloggers en ik denk wel dat ik mag zeggen dat het erg vlot verlopen is, waarvoor mij dank! Nu ben ik nog opzoek naar acht nieuwe kandidaten die mij willen helpen bij mijn onderzoek. Het gaat nog steeds over “citymarketing” en de blogsite “Mechelenblogt.be”.

Mechelen interactief. Dit is het begin van de titel van mijn bachelorproef en niet zomaar! Ik heb verschillende stadsblogs in het oog gehouden en de reden waarom ik gekozen heb voor http://www.mechelenblogt.be/ is omdat ik het opvallend vond hoeveel activiteit er aanwezig is op jullie weblog.

Daarom had ik gehoopt dat jullie mij zouden willen helpen met mijn onderzoek. Dit kan door je op één avond, maximaal twee uur, vrij te maken om in Mechelen zelf samen te komen met nog 7 andere bloggers en mee te doen aan een focusgroepinterview. Hierbij worden enkele vragen gesteld en kunnen jullie onderling jullie meningen, gedachten en ideeën vertellen.
Het groepsinterview kan doorgaan op vrijdagavond 20 maart om 20.00 uur. Het zal doorgaan in het centrum van Mechelen bij Luna Luna, Jef Denynplein.

Het is de bedoeling dat het een groepsgesprek is, waar iedereen zijn mening kan uiten. Zonder jullie hulp heb ik geen onderzoek!

Daarom hoop ik echt van harte dat jullie deze studente uit de nood willen helpen!

Geïnteresseerden kunnen mij iets laten weten op mijn e-mailadres vmassaer@vub.ac.be.

Ik was bij het eerste gesprek - en 't was een toffe ervaring.  Ik kan het andere bloggers dus wel aanraden!

Iedereen die wil bijdragen is welkom ! Was een leuke bedoeling de eerste keer.

Weinig reactie?  Wie doet er mee in de tweede editie?

Indien vrijdag moeilijk ligt, dan zijn maandagavond 23 maart en dinsdagavond 24 maart ook opties.

Ik zou zeggen zo onaangenaam is het niet en als er geinteresseerden zijn die mij willen helpen laat maar iets weten op mijn emailadres.

Vanessa Massaer.

Ik roep alle actieve bloggers op om hieraan deel te nemen.  Leerrijk, aangenaam en we helpen Vanessa met haar scriptie (tenminste, ik hoop dat ze er iets mee kan aanvangen).

Mogen de kandidaten van de eerste sessie niet opnieuw komen, eventueel vermomd en onder een andere 'alias'.  't Was echt gezellig bij jansenius.

Van mij ben je altijd welkom Koen, maar Vanessa heeft het laatste woord natuurlijk :-)

Ik wil eventueel wel komen,

moet thuis nog wel even uitklaren of dit mogelijk is maar ik vermoed van wel.

Ik kan alleen maar beamen dat het een toffe avond was bij jansenius, overigens bedankt jansenius voor het gezellge onthaal.

Het zal een andere datum worden zeker?

@koen en @ peter ik heb nog snel een hoed en een baard kunnen huren dan kan ik mss ook ongemerkt mee binnenglippen (tog geen bezwaar dat het een rodepunthoed is en een lange witte baard ;-) )

Ik heb nochtans afspraak met Vanessa vanavond bij Peter thuis

Het was gezellig !