Seppe’s PanFoto Gimycko

Dat onze Sven Gazet graag vertoeft tussen de Chickies van de Ursulinen, dat weten we nog uit een vorig artikel. Maar een uitstekende maaltijd slaat hij ook niet af !

Want wat lezen we in de papieren weekendeditie ?   Hij zat tussen de potten en pannen van ene Seppe Nobels (27), een Mechelse kok, die zelfs de Wereldleiders in Davos heeft voorzien van zijn kookkunsten.

Nu nog werkzaam in zijn “atelier” in Hoboken en morgen misschien aan de slag in Antwerpen, alhoewel Seppe hoopt iets in Mechelen te doen.

Een advies voor Seppe :
Leer ASAP hoe je een goeie
Sauerkraut und Wurst klaarmaakt, want met een nieuw diensthoofd Toerisme in Mechelen (Rebekka Koch -33- uit Duitsland) is dat een vereiste.

:-)

een leuk weetje, Seppe is de zoon van een of andere Mechelse schepen van cultuur.

Voor mij toch liever Sauerbraten !

Waarover gaat dit artikel ? Erg onduidelijk. Kan je dit artikel verduidelijken, of verwijderen? Bedankt. Peter

@Peter: Gimycko combineert twee nieuwtjes: Seppe Nobels, zoon van Frank Nobels, heeft onlangs gekookt voor wereldleiders zoals Sarkozy en Merkel.

Tweede: Mechelen heeft met de super sympathieke Rebekka Koch een Duitse aan het roer van haar toeristische dienst. Voilà!

Met dank aan onze Sven voor de opheldering en de 2 leuke artikelen in zijn (papieren) Gazet.

De nieuwe website van zijn Gazet is nog effe wennen, maar uiteindelijk worden we dat ook gewoon.

Dus, Sven, keep up the good work !

:-)

Rebecka is een fijne collega stadsgids.Succes gewenst voor haar !

@Sven, Gim: Als we de Gazet nodig hebben om de Mechelen Blogt artikels te begrijpen (zelfs niet eens een link naar het nieuws van GVA) dan zijn we niet goe bezig. Komaan Gim !

Goed dat ik de Gazet gelezen had, want ook ik kon anders geen staart knopen aan dit merkwaardige postje van Gim.

...'chickies van d'Ursulinen, waar Sven graag tussen vertoeft'...  Ook hier heb ik vraagtekens bij - over nieuwswaarde én stijl.   Alleen al dit zinnetje getuigt van verregaande onozelheid en té familiaire café-prietpraat. 

Maar goed...  Ieder zingt zoals hij gebekt is.  Maar soms erger ik me te pletter.  Sorry.

@sint: zoals gewoonlijk weet ge niet waarover ge praat. Hebt ge al eens een babbel met Rebekka gedaan? Zoniet, kruip dan maar terug in uw boom! Zowel, dan kent ge ze niet.

@ Luc :

Gewoon tussen de netels smijten.

:-D

Ik snap niks van dit artikel.  Misschien in 't vervolg twee keer nadenken voor ge iets neerschrijft, Gim... Just an idea :-)

Is nu elke Mechelaar die ooit eens via via via een hand gegeven heeft aan iemand die van horen zeggen bijna aanwezig was tijdens etc, etc, etc,...  echt een artikel waard?

Pfffff, allez, ge doe maar hoor. 

Een leuke Mechelse meid, die Wiske speelt in een Musical, of een Mechelse Musicus, die de 6de plaats behaalt in de finale van het Koningin Elisabethsconcours, of een Mechelse Topkok, die opgeroepen wordt om de Wereldleiders te voorzien van een natje en een droogje, dat is allemaal nieuws en sommige van die nieuwtjes halen de blog.

Nothing more and nothing less.

Gim, doet dit artikeltje er eens uit ... bedankt. Met de informatie uit het artikel kan niemand er een touw aan vastknopen ...

Kan je geen zeemansknopen leggen Peter??

 Gim, thema 's over oompje en oompjes kindjes vallen blijkbaar niet in de " goede " smaak.

@G.L kan jij mij uitleggen waar dit artikel over gaat ? Echt, hier kan ik niets van maken ...

Peter, zover ben ik nog niet maar ik heb wel gemerkt dat van beide zijden er een beetje frustratie insteekt.Dat de eerste reaktie  niets aan duidelijkheid overlaat is wellicht een aanwijzing.En dat van Nobels en Sven zal wel geen toeval zijn zeker.Maar ze doen maar.

Geeeeeuw, daar gaan we weer.