Mechelse BlogQuotes voor de EeuwigheidHoek Tervuursesteenweg – Poedermolenstraat (Foto Gimycko)

De Mechelse Blog bestaat nu ondertussen al een aantal jaren en buiten verheven discussies en politiek heen-en-weergezwets herinneren we ook de billenkletsers à la “Moord in den Hanswijkenhoek” en grappen en grollen à la Mosquito in Mechelen .

Ook een (simpele) uitspraak, kan ons doen glimlachen en dan vragen we ons af waar de andere het vandaan heeft gehaald of waarom we daar niet zelf zijn opgekomen.

En zonet was het weer raak met een uitspraak van ons aller Katrientje met haar “slip of the tongue keyboard” (Artikel : Dialect - Geplaatst door Katrientje op do, 26/02/2009 - 16:40).   En wie herinnert zich niet de quote : “...De volgende ochtend werd ze terug wakker en naast een houten been had ze nu ook een houten kop...” van ons aller Christophe (Artikel : Lugubere vondst bij werken - Geplaatst door Christophe op ma, 27/10/2008 - 08:30) ?

En ook deze tekst, van ons aller Roger (Kokken) zit duidelijk in de hoogste regionen qua Fun-gehalte :

Geplaatst door Roger Kokken op wo, 25/02/2009 - 01:56.

@Luc, 'k zallek-ik et is probeire

Da's efkes Off-Topic, ma zou 'n doe taal oek ni kunne gebreukt weurre vè ne compjoeter te late leive/ wèrreke?

Nen bepeulde makrou ('n oepienvolgin' van andelinge binne 'n programeirtaal) weurt dikkels gebundeld onder ne naam en er weurt dikkels verweize na-j-e IF/Then-of True.... commandou. De naam van zoe ne makrou is miestal ie wourt of 'n combinaasse in ie wourt (bevourbeld .... of zoeëet) Messchin kan ee een "doe taal" gebreukt weurre.

Mier kennek er ni van, ma gereigeld bezeen 'k wel is 'n Page Source webpagina, vè te zeen oo da-d-alles is oepgebaot, en zeenek zoe-j-en dinges staan. Messchin een extra kans oem, neust de medicamente en de neef biestesoute, de doe taal te late voutleive.

(
Artikel : Dialect)

Misschien hier een kans om nog eens terug te grasduinen in Jaren MechelenBlog en je favoriete Quote, uitspraak of zin (van jou of je favoriete Blogger) vast te leggen en in te kaderen voor de Eeuwigheid.

Relevantie van dit artikel : 0,00 %