Steenrijk

met categorie:  

Momenteel loopt er een sympathieke expositie in de nieuwe vleugel van het cultuurcentrum. De expositie Steenrijk 2009 toont werk van studenten edelsmeedkunst - juweelontwerp van IKA Mechelen, KASKA Antwerpen en de Fachhochschule Trier. Het uitgangspunt voor de werken is het begrip 'steen' in de meest ruime zin. Er werd speciale aandacht besteed aan de artistieke inbreng. Nog tot 8 februari. Gratis.

 

Leuk idee !

Ik was al langer van zin eens binnen te springen.  Tot hiertoe heb ik er nog geen tijd voor gemaakt.  Maar ik doe het zeker!  Mooi om het nog eens onder de aandacht te brengen!

Ik was aangenaam verrast door de creativiteit van de tentoongestelde "juwelen" toen ik er bij toeval mee geconfronteerd werd in de aanloop naar de flamencoavond van de balletschool. Allemaal mooie dingen voor de mensen.

Ik heb vanmiddag de tentoonstelling ook bezocht: héél origineel en creatief allemaal!  Toch maar eens binnenlopen als je in de buurt bent.  't Is de moeite waard.