Skoel Skillz: het paramedisch doet mee

met categorie:  
pokerface
De kersverse graffitispuiters van 't paramedisch zetten dit kunstwerk op de muren van H3O.

Vandaag stapte heel de tweede graad van het Paramedisch Instituut mee in het Mechelse project Skoel Skillz. De eerste reacties die wij mochten opvangen gingen van bijzonder tevreden tot laaiend enthousiast.

Met het project ‘Skoel Skillz’ wil Cultuurontwikkeling Mechelen jongeren kennis laten maken met cultuur. Focus ligt in de eerste plaats op ‘urban culture’ maar daarnaast wordt ook geput uit een breder gamma aan vrijetijdsactiviteiten, zodat leerlingen meer kans hebben om op hun interessegebied aangesproken te worden. In de mate van het mogelijke wil men hun natuurlijke belangstelling voor deze ‘urban culture’ aangrijpen om linken te leggen met andere uitingen van cultuur, jeugdwerk en sport.

Skoel Skills krijgt van de Vlaamse overheid 30.000 euro uit de subsidiepot voor "brede school".

 

paramedische graffitispuiters werken die met "teintuurdjod"?

allien ast roedsel oep is