Glossy Art

met categorie:  In deze tijd van het papierloze kantoor, blijkt een glossy magazine het nog steeds te doen, want zonet zat de Infogids voor Mechelen 2009-2010 in de bus. Blijkbaar dus geen crisis in Mechelen.

Een snel doorbladeren van de turf levert een heel stel huis-, tuin-en keukengegevens op aangaande de Mechelse Stad-en Cultuurdiensten, met, er netjes naast, een pak reclame van neringdoeners uit het Land van Mechelen.

En omdat een glossy magazine natuurlijk ook niet kan zonder een beetje Kunst (met een grote K) zijn er een pak foto’s afgedrukt.  Niet de gewone huis-, tuin-en keukenfoto’s, maar de Groovy Arty Fotoshoots van ons aller Erroba.

Deze Fotograaf stelt geregeld zijn foto’s voor op de Fotowebsite Flickr en de superlatieven reiken verder dan Mechelen en de Mechelaar, want de reacties zijn duidelijk internationaal.

Een echte Kunstenaar dus.  En dat Kunstenaars een beetje goofy zijn, dat moet je mij niet vertellen.   Blijkbaar is deze Kunstenaar dat ook, want bij alle (uitgebreide) subtitels, onder zijn kunstfoto’s, vermeldt hij steeds één van zijn favoriete muziekgroepen of liedjes, dmv een link.

:-D

Goe bezig, Erlend (Robaye) ! Keep up the good work !

Inderdaad Erlend, proficiat. Was trouwens fijn om je bij de laatste FLICKR meetup in levenden lijve te ontmoeten.


De mooie foto's van Erlend waren me ook al opgevallen in de infogids.  Knap werk.