het venster opengegooid...

met categorie:  

Zélf is Mechelen de laatste jaren mijn meest geliefde model geworden, en breng ik haar graag voor de lens.  Ik verzamelde zo al ontelbaren poses van haar, en sla die dan graag op in het wereldwijde foto-album Flickr.  In die hoedanigheid ben ik dan ook erg geboeid hoe andere (amateur)fotografen deze schone weten te portreteren.  Want ieder legt zijn of haar eigen accenten in een foto.  Plaatjes die me weten te 'raken' sla ik dan steevast op bij mijn favorieten, of... transporteer ik naar Mechelenblogt als 'foto van de dag'...  Zo doe ik dit vandaag met plezier met een foto van Marc VC...

(foto: Marc VC)

Ik weet niet hoe deze foto bij jou overkomt, maar door zijn grote zeggingskracht en creatieve uitvoering is hij voor mij alleszins een topper.

Marc nam dit plaatje van Sint-Romboutstoren vanuit een geopend venster in 'de Wolsack' op de Wollemarkt.

Origineel en verzorgd fotowerk.  Een pluim!

Een mooi poëtisch beeld van het stadsbeeld bij uitstek die ook binnenskamers heel aanwezig is.

De toren als visioen !? Of eerder Onder Den Toren ? Mooie foto.

Knappe foto,bravo Marc VC

Doet de venster ma vennèr toe, me z'n ie me wa anders bezig.

Tja, je moet niet per se onder mijn venster 'vertelselkes' doen  GL - dus: ik laat het open.  Je mag met jouw niet-meer-dansende-paarden' 'verdergaan onder een andere vensterbank.  Dat stoort me niet.  Maar m'n venster sluit ik niet.

Voilà.

 

 @ Jans,

                borrelt het weer op.Laat de mensen zich toch vermaken.Van die droge kost krijgen we alle dagen toch reeds genoeg via Leterme, Peeters en hun bendes.

Sorry Jan

ik las dit nu pas, bedankt om mijn foto zo in de kijker te zetten.