Goede Voornemens ?

met categorie:  

Of niet ?

Stoppen met roken lukt toch niet, net zoals starten met één of ander dieet.

Dus... al die goeie voornemens dan maar, linea recta, de prullenmand in ?

:-)

Waarschijnlijk lukt dat dan ook niet! ;-)

@Gim: gedenk "gerooktvlees bewaard het langst". (kan niet getest worden bij het blazen)

Dus veilig !! :-D

@ Jackie :

Allez, gij gaat duidelijk niet met een dieet beginnen, volgend jaar, alhoewel dat ge van gerookt (paarde)vlees niet echt dik wordt.

:-D

Weet er iemand hoelaat het vuurwerk op oudjaar op de Grote Markt begint? op de websites van Stad en In&Uit vind ik niets terug, en ik dit is de eerste keer dat ik hier het vuurwerk zal meemaken, de afgelopen jaren vertoefde ik met mijn familie elders....

www.uitinmechelen.be/mhjw5

Hier staat wat uitleg, vuurwerk om middernacht.

Bedankt Krista!

Hopelijk dit jaar niet om de paar artikels van die onnozele items van gimycko zene. Bespaar ons dat want de nieuwswaarde is ver te zoeken en zeker de link met Mechelen van sommige artikels.

 Beste heer De Pesser,

                                           u laat zich wel erg negatief uit over een van de sterkouders van den blog.Ik kan dat enkel vaststellen.

@ Jean de Pesser niet Gecontroleerd :

Er zijn natuurlijk ook de Krantenwebsites en bij het Nieuwsblad hebben ze ook een blog.  Iel Serieus !  Hopelijk bent U één van de eersten die daar zou willen reageren.

Wij danken U.

G.

:-)

Als je 'googled' op gewoon neutraal 'nieuwjaarsvoornemens' en '2009' en alle varianten erop, kom ik altijd bij beloftevolle (...) voornemens van politieke partijen. Als ik zoek naar particulieren op blogs via dezelfde link ... surprise surprise ....

Het lijkt me wel leuk om de PERSOONLIJKE voornemens van de bloggers te horen (zonder politieke of journalistieke inmenging), zoals bv, stoppen met roken, op dieet gaan, minderen met drinken, meer tijd aan familie spenderen, wel of niet meer inzet voor carrièrre, de visie voor onze stad, etc....

En aub, deze keer eens NIET in het kader van politiek, dat lezen we al genoeg hier, in de Streekkrant, 'Onder de toren', ....

Gewoon, wat de bloggers willen/wensen voor 2009!

 

@ Hanna :

Ik wens / wil al datgene wat ik nog niet heb !

:-)

Hanna geeft weer de juiste voorzet! Een aantal onder ons, bloggers, plegen regelmatig al eens een topic te plaatsen. Regelmatig komen anonieme stemmen, meestal contra, boven water zoals nu onze jean de pesser ( zonder hoofdletters ). En dan ga ik zoals altijd vriendelijk vragen aan deze jean: maak uw eigen topic, als je durft of eerstens: als je kunt! Afbreken kan bijna iedereen maar ik vermoed dat je bij de afbraak van de euroshopping reeds onder het puin zou liggen. :-)

Heer De Pesser,

blogger gimycko weet dat ik soms ook niet kan lachen met z'n bijdragen. Maar ik reageer altijd wel uit eigen naam en vanuit 1 account. (zoals beheer weet)

het zou U sieren moest U het lef hebben onder uw eigen naam een reactie te plaatsen.

Maar blijkbaar mist U dat lef.

Wout Muyldermans

@allen: weet ge, hoezeer je binnen de gewone topic-corespondenties tekeer kunt gaan tegen deze of gene opinie, dat vind ik allemaal binnen de grenzen van het democratische gedoe. Maar iedere keer als er zo een anonieme ( in dit geval jdp ) binnenkomt om zomaar gratuit onze blog te beslijken, dan voel ik ' mijn blog-familie ' besmeurd. Dus laat zien wie je bent en je krijgt een antwoord dat je verdient. Waarschijnlijk een overschot van aloude chivalry maar ja ...!

@allen: Het is soms leuk om gelijktijdige reacties op hun kaliber te beoordelen. Bestaat er dan toch zoiets als een ' eerst klappen, dan lullen en niet andersom' filosofie?

@jdp: wanneer breng jij eens wat NIEUWS?

Waarmee we dus besluiten kunnen: je hoeft het niet met alles eens te zijn, of even sterk te waarderen, maar respectvol reageren is een vorm van beleefdheid.

 En Jan, het mag voor mij ook al eens botsen als het maar binnen de regels van het fatsoen blijft.

Ach, mensen, het blijft allemaal maar een Gimmick, hoor !

:-)