Volgende week dan maar...

met categorie:  

Ik was écht van zin om deze namiddag af te zakken naar de Keldermansvest.  Absoluut.  Maar het snertweer en een beginnende verkoudheid doorkruisten m'n plannen.  Volgende week dan maar...  Want gelukkig lopen de (vierde!) Kunstvestdagen over twee weekends...

(foto: Jan Smets)

Dit jaar werden de Kunstvestdagen van het voorjaar naar het najaar verplaatst.  Gisteren en vandaag stonden de deuren van 14 huizen op de Keldermansvest open  - én maar liefst 38 kunstenaars stelden hun werk ten toon...

(foto: irjoris)

Kon je er, net zoals ik, niet bij zijn dit weekend?  Géén nood: op 11 en 12 oktober wordt het initiatief hernomen.  Bewoners stellen hun huizen en straat open voor plastische kunst, poëzie, muziek en graffiti..  Telkens van 14 tot 18 uur.

Méér info op: www.kunstvestdagen.be

@Jan: doe zoals Rudi en de Jos, drink ik een espresso liefst extra strong en daar ne grappa bij (niet erin).

De valling zal zo wel overgaan!!!

Nu dat ik er over bezig ben, ik ga mij ook ne grappa inschinken, zé.

 Ook wij hadden de moed niet om dat snertweer te trotseren ..... het zal volgende week dus druk worden op de Keldermansvest :-)

Hallo Mechelaars,ondanks of misschien dankzij het rotweer toch weer een duizendtal bezoekers langs geweest op de Kunstvestdagen op de Keldermansvest. Het was enorm die belangstelling ,echt fijn voor de organisatoren en de kunstenaars natuurlijk. We houden ons hart vast voor het volgend weekend.Dan zal het pas super druk worden geloof me.

Zaterdag moesten we naar het verjaardagsfeestje van mijn achterkleindochter en gisteren regende het ouwe wijven.  't Zal voor ons ook voor volgende week zijn.

Jammer alhoewel het vlakbij is zal het ons het volgend weekend ook niet lukken wegens druk

druk druk!

Spijtig, want er  zijn prachtige  kunstwerken  te bezichtigen en er lopen veel toffe mensen rond waarmee je gerust een klappeke kunt doen

De Frank van 't weerbericht (toch ook ne Mechelaar, niet? Waar is den tijd van 'Jeugd en Muziek' met zijne pa) zei dat het schitterend weer wordt dit weekend. Wij zijn er klaar voor, dus kom maar af. Liefst wel te voet of met de fiets ...