Frituur Paula in de nor!

met categorie:  

Het Mechelse Mega-evenement Maanrock staat in de startblokken.  Dit weekend barst het spektakel weer los in de Dijlestad.  Heel de binnenstad zal dan in de ban zijn van het jaarlijks terugkerende festival.  Wie niet in het centrum hoeft te zijn, of het hele gedoe minder weet te smaken, maakt best een mooi ommetje rond de Grote Markt, Ijzerenleen, Botermarkt en aanpalende straten...

Enne...weet je: dit jaar is er een vijfde podium bijgekomen.   Sven Van Haezendonck brengt het bericht vandaag in Gazet van Antwerpen...

(foto: Jan Smets - Jeroen Verwaetermeulen van Frituur Paula)

De populaire Mechelse covergroep Frituur Paula treedt zondag op in de gevangenis aan de Liersesteenweg.  De directie van de nor wil de sfeer die dit weekend in de stad zal hangen, ook zo'n beetje brengen achter de tralies.  Zo kunnen de gedetineerden ook wat proeven van de muzikale happening die Mechelen een weekend lang zal beheersen.

(Trouwens: de gevangenis heeft een theaterzaal die al regelmatig wordt gebruikt.  En in de toekomst zou die nog méér worden gebruikt).

De mannen van Frituur Paula vinden het initiatief alvast een héle gebeurtenis.  Wat ze gaan brengen?  'Jailhouse rock' zal er alvast bijzitten...

Frituur Paula is stevig aanwezig op het Mechelse podium.  Op donderdag 28 augustus sluiten ze ook de donderdaagse ParkPop-concerten in de Kruidtuin af.  Met een streepje zon om in schoonheid te eindigen?

Maar nu: repeteren voor het 'feestje in-den-bak'!

www.frituurpaula.be

Wel die mannen aan de Liersesteenweg gaan er plezier aan beleven want met Jeroen en Cie is het altijd ambiance !! 

Ik heb het vandaag in de bevriende krant Het Nieuwsblad gelezen. Voor een keer schrijven ze over hetzelfde op dezelfde dag. :-)

Wat Maanrock betreft, ik liep daarnet langs de Veemarkt, kwam eerst een flashy GVA-bord tegen (Sven, gaan we jou daar zien?), en dan stond de Veemarkt vol met hekken (zo van die zigzag-aanschuif-hekken). Iemand een idee waarom die daar staan en wat het 'eindpunt' is na het lange aanschuiven?