Voor alle generaties!

met categorie:  

Vanavond start Parkpop in de Kruidtuin - en als het droog blijft zal ik me tussen de toehoorders bevinden... Maar met het volgende foto-duo keer ik nog even terug naar de voorbije Dijlefeesten.

Anendel (Stijn Swinnen) en Koinsky (Frank Thys) gooiden een reeks knappe foto's op Flickr (en ze waren trouwens niet de enigen...).  Ik vond het bijzonder moeilijk om er een foto van de dag uit te selecteren.  Daarom ga ik vandaag voor een duo.

De Dijlefeesten: gesmaakt door alle generaties.

 

   (foto: Anendel)

 

En wat dacht je van deze:

(foto: Koinsky)

 

Die man met baard is een circusartiest geweest.

Deed vroeger kunstjes in cafes na enkele (meerdere) biertjes

IK zie twee foto's met op elke foto een man met een baard!

En Make-a-fish niet vergeten, volgt ook nog vanaf de laats!e week van deze maand!!!

En blijkbaar is hij bij het uitvoeren van zijn kunstjes en het nuttigen van al die biertjes enkele keren serieus op zijn neus gegaan :-)

Bedankt voor de vermelding Jan en goed dat je de Dijlefeesten na afloop nog eens in de aandacht zet.  Het was er leuk toeven afgelopen weekeinde.

Een dikke pluim trouwens voor de organisatoren.  Het vernieuwde programma zet het op het goede spoor voor de volgende jaren.  Een muziekaanbod met wat onbekende was met aandacht voor kwaliteit uitgekozen.  Van wat ik gezien heb werd ik door 'Think of One', 'Murder' en 'Mugison' aangenaam verrast.

Zaterdag was het wat minder, en welwillende publiek om te feesten maar met vertwijfeling geslagen door de ceremoniemeesters van dienst.  Henk Rijckaert daarentegen was best te genieten.  Philippe Geubels op zondag was hilarisch.  De uitbreiding van het muziekfestival met oa stand-up comedians verdient aanmoediging voor de volgende edities.

prachtfoto's!

En bij deze ook bedankt voor het plaatsen van deze foto hier. Had het nu pas gemerkt. Met de foto's van Frank (en nog enkele andere schitterende fotografen) te hebben gezien heb ik al dik spijt dat ik de andere optredens van de Dijlefeesten heb moeten missen.

Volgend jaar meer van hetzelfde, maar dan nog iets beter!