Hoe zou het zijn met ... A Vibe?

met categorie:  

Vorig jaar in juni wonnen drie jonge muzikale talenten de Maanrockrally. A Vibe was op slag (wereld)beroemd in Mechelen en omstreken. Een resem optredens waren het fijne gevolg. Maar na de zomer van 2007 bleef het stil rond A Vibe. We waren hen bijna zelfs vergeten. Tot we hen onlangs op de affiche zagen staan van Pop Heffen, een gratis festival dat nu zondag 20 juli plaats vindt in de gelijknamige Mechelse deelgemeente.

Het Mechelse trio is dus blijkbaar nog steeds alive and kicking. Zanger, gitarist en frontman Jesse Maes mag dat zondag bewijzen in zijn home town, Heffen. Ik ga alvast kijken - de toegang is trouwens gratis - of ze de beloftevolle lijn van vorig jaar kunnen doortrekken.
In weliswaar veel kleinere lettertjes stond er op diezelfde affiche : 'afterparty met DJ Constant Leukemans'. Na wat zoekwerk blijkt Constant Leukemans één of andere dorpsgek uit Heffen te zijn die de mensen graag bestookt met foute muziek. Terwijl hij de YMCA's en Born to be alive's op de toehoorders loslaat heeft hij bovendien de gewoonte om zijn bierbuik op hoogst onappetijtelijke wijze te laten rondblubberen. Kortom, Heffense folklore die niet zou misstaan op Anno Expo...

Optreden A Vibe

Optreden A Vibe

Afspraak nu zondag 20 juli op het Dorpsplein van Heffen?  A Vibe speelt al om 19.30 uur, Constant Leukemans draait omstreeks 22.30 uur de foutste der foute muziekjes. Tussenin krijg je gelukkig het alomtegenwoordige radio- en televisiemeisje Sofie van Moll en haar Expendables er gratis bij!

Wat een combinatie...  Het langharig tuig van A Vibe samen met de immer potente Sofie Van Moll en een losgeslagen dorpsidioot op de affiche. Dat zal pas vuurwerk geven. En dan nog gratis op de koop toe. Hebben ze misschien teveel gehoffen in Heffen ?
Ik kom alleszins kijken...

Leuk en superinteressant nieuws mbt. A VIBE !!!

Sofie Van Mol is nu niet meteen een reden om te komen, eerder om wég te blijven wat mij betreft ! Haar wanprestatie op 11 juli zit nog te vers in het geheugen...
 

Maar desondanks... ik heb alleszins wel interesse iom "A Vibe" aan het werk te zien, dus misschien zak ik wel af naar Heffen ;-)