Wil de organisatie van de Maksdag hun pijlen verwijderen?

met categorie:  

Maks... was dat niet de jongerenafdeling van het tijdschift 'Klasse'?

Tja, en blijkbaar is het ophangen van pijlen gemakkelijk. Altijd weer is het verwijderen er van een probleem !

Geef ze een dagje de tijd he, het zijn ook maar mensen...

Of van wanneer hangen die dingen er al?

In ieder geval wel heel makkelijk om 'de schuldige' te vinden.

normaal moet dat toch binnen de 24 uur na het event opgeruimd zijn? of vergis ik me?

Maksdag Mechelen 26 april

das zo'n gros uur te laat, voor wie nog wat oude maatstelsels kent :-)

Groot gelijk dus Peter!
Voila direct een mailtje gestuurd naar de redactie.
Het is idd een afdeling van het blad Klasse.
"http://www.maks.be/contact.php"

 

 

 

ai ai ai

wat stom dat er eentje blijven hangen is... Morgen gaat één van onze medewerkers op pad om de laatste kruimels op te rapen.

Toch even melden: we hebben wel tegen de 1000 jongeren (waarvan de helft van ver buiten Mechelen, tot Ieper en Neerpelt toe) naar Mechelen gelokt en hen laten proeven van St-Rombouts en Lamot en Rwina en Circolito en andere plaatstelijke specialiteiten. Qua city marketing toch een straf ding. Mogen we op een gram begrip rekenen als er dan toch ergens een pijl achtergebleven is?

@wim: bedankt. We zijn ook maar mensen, jawel. Al voelen we ons vandaag eerder goudvis. En koala.

Geen probleem hoor. t Is maar als we niets opmerken van signalisatie, dan hangt het binnen de kortste keren vol.

Mooi initiatief ! Spijtig vban het slechte(re) weer.

 

Verzuring, verzeuring. In de tijd dat u hierover zit te zeuren op de blog, had u al lang zelf dat bordje kunnen verwijderen. Zo'n mooi initiatief. Ik ben zestig en zag de stad vol jongeren. En 's avonds was alles netjes opgeruimd. Behalve dat ene bord, blijkbaar.

Zo zijn de mensen. 

Beste Christ. Wel wel wel... Vreemd dat je dit verzuring noemt. De bordjes waarvan sprake zijn niet in 123 te verwijderen, want anders had ik dat al lang gedaan. Ik maak wekelijks de Melaanvliet proper met een schepnet die ik van de stad heb mogen ontvangen.

Maar vaak worden dergelijke bordjes vastgemaakt met van die witte plastieken binderkes, die je dan nog moeilijk kan verwijderen. Je hebt dan toch al wat materiaal nodig om ze weg te knippen.

Wat me het meeste stoort aan dergelijke bordjes, is dat het hangen er van altijd erg creatief gebeurd, niets is zwaar of te moeilijk. Het verwijderen er van is dat vaak wel.

Vorige lente hebben er enkele weken feest-linten in de bomen aan de Melaan blijven hangen. Allemaal heel mooi, dat wel, maar het resultaat was heel wat afgetrokken takken ten gevolge van gasten die de aan de feest-linten trokken, en daarmee meteen de o zo nodige zijtakken van de bomen rukten.

Zonde !

@peter, met een stevige naald kun je het lipje van zo'n trekbandje oplichten, en dan schuift die gemakkelijk los... Het vergt wat oefening maar daarna gaat het best vlot :-)

In de Chiro geleerd. Altijd zo'n zwitsers zakmes op zak hebben en snijden maar. ;-)