tulpen en kapstokken

met categorie:  

Twee bijzonder kleurrijke foto's wil ik jullie niet onthouden...   Op deze prachtige lentedag spatten ze beiden van het scherm, en maken deze 7de mei nog vrolijker en zonniger dan hij al is.  Ik 'nomineer' ze beiden als foto van de dag!

Proficiat Jan Goovaerts en Herman Horsten met deze schitterende plaatjes!

(foto: Herman Horsten  -  boot aan de Zennegatvaart...)

 

(foto: Jan Goovaerts  -  kapstok ; tijdens opendeurdag in Scheppers...)

Of?

...hoe het schooljaar zijn laatste fase bijna ingaat - de boekentassen weer aan de haak kunnen, en we weldra van wal kunnen steken voor een hopelijk even zonnige lvakantie...   Nog even geduld - we zijn zo ver nog niet, maar deze temperaturen en strakblauwe luchten doen al even verder kijken...

inderdaad schitterende foto's