Week van de amateurkunsten

met categorie:  
Van 26 april tot 4 mei nemen wij jou graag mee op een heel bijzondere, culturele ontdekkingsreis doorheen de hoofden en de harten van de Mechelse amateurkunstenaars. Dit is al de 5de reis in de reeks, maar deze keer is het vertrekpunt niet Hanswijkstraat 30 maar het Minderbroederscomplex. Hopelijk mogen we jullie ook daar allen ontmoeten en trekken we er samen op uit.Voor een volledig overzicht van alle WAKtiviteiten verwijzen we graag naar het WAKboekje dat je kan ophalen aan de balie van het Cultuurcentrum. Maar hieronder vind je al enkele hoogtepunten:

Bonsoir Boulevard
We openen de week van de amateurkunsten uiteraard met een spetterend feest. Dat wordt stilaan een heuse traditie. Gezellig keuvelen, een glaasje drinken of een exotisch hapje eten kan op onze patio, de centrale plek in het Cultuurcentrum die we voor de gelegenheid omtoveren tot een wonderlijke plek – Amélie Poulain zal nooit ver uit de buurt zijn. The place to be dus die avond, en uitvalsbasis voor een verkenningstocht langs optredens en performances van wel heel diverse pluimage.
zaterdag 26 april 2008 - 19u - Gratis
Minderbroederscomplex (ingang Melaan)

Le café est servi
Reizen door het amateurwereldje is heerlijk, maar kan vermoeiend zijn, zeker als je Bonsoir Boulevard hebt meegemaakt. Laat je op deze namiddag verwennen door een lekkere tas koffie met heerlijk zoet en geniet van een klassieke Indische tempeldans, een balletvoorstelling, dansmuziek of een theaterstuk.
zondag 27 april 2008 - 15u - Gratis
Minderbroederscomplex (ingang Melaan)

Cocktail Maison
We schudden de jaarlijkse Cocktail Maison stevig door elkaar en het resultaat zal je doen watertanden! Dames Troef is het thema, de dames zullen je versteld doen staan over zoveel creativiteit en spelplezier. Sketches, optredens en ambiance buitelen over elkaar heen en schreeuwen om jouw aandacht. Nog 'ns een echte revue voor en door senioren, komt dat zien!
Cocktail Maison staat onder leiding van het Mechels Volkstoneel.
woensdag 30 april 2008 - 14u – 2 euro
Minderbroederscomplex (ingang Melaan)

Meer info en het WAKboekje: Balie Cultuurcentrum Mechelen, Onder-den-Toren 12, Mechelen.
@Vera,op 25 mei richten de Wijkraad Mechelen Noord ook zoiets dergelijks in.Onder de noemer "Hobby Beurs" maar het komt op het zelfde neer.In lichtingen en inschrijvingen:wijkhuis.mechelennoord@mechelen.be
o15/273276
PS;ik kom zeker kijken én proeven.
we zullen er ook zijn!
Vanavond word de 5e week van de amamteurkunsten dus geopend in het CC. Er is zelfs Ciney van't vat, blond én bruin. Doorlopende tentoonstelling " Talens" enz enz, Allen daarheen.