Elektriciteit...

met categorie:  
----------


Geel en Rood & Groen en Wit

Shotten
in 1 stadion
op het einde van
de Elektriciteitsstraat...

Dat gaat vonken geven !

Of niet ?...
----------
Als AC Milan en de Internazionale het kunnen zal het in Mechelen ook wel mogelijk zijn zeker?

In ieder geval, het water tussen de beide supportersgroepenis nog heel diep heb ik de indruk...

In het veiligheidsplan zal wel gewapend beton geeist zijn zeker? Heb j'em?

De plannen bevinden zich nog in een stadium van wishful thinking vrees ik. Mocht het zover komen is de kans dat ze een derby moeten spelen redelijk klein, en dan nog zou dat geen wekelijks wederkerende gebeurtenis zijn. Verder meen ik ook dat het zgn. 'hooliganisme' hier in Mechelen ondertussen zo goed als uitgeroeid is, hetgeen er nog van overschiet krijg je wel uit je weg door eens goed te blazen (lacht)

Ik vraag me echt af  waar ik dit stadion exact moet situeren? Ik denk recht tegenover de ring - tegenover de Racing dus-  Ik kan me nauwelijks voorstellen waar het anders zou kunnen in de spie tussen Electrabel en De Mc Donald. Of is het meer naar de autoweg op - maar is dat geen beschermd natuurgebied.? Ik zie ook niet goed waar de parkings moeten komen.

Ik blijf sceptisch.

Maar even optimistisch nu : ik verneem van de Ferre dat de werken aan de Pekton zouden gestart zijn. Goed bezig zenne!

Offtopic: Inderdaad Rudi. Graafwerken op de plaats waar de Pekton moe(s)t komen !

@ Rudi : Volgens het artikel in GvA (Van onze Sven) zou het blijkbaar komen op de terreinen van Eandis (Was dat vroeger niet Electrabel of is dat nog iets anders). Dus blijkbaar ergens in die spie tussen Dijle en Afrit / Oprit en vermoedelijk zo naar Battel toe, denk ik. Ik doecht dat ze met dat stadion richting Katelijne trokken, samen met dat nief ziekenhuis. Misschien hebben die mannen van Katelaane onzen Bart zijne arm omgewroengen en gezei : "Nee, ge komt ni naar hier" of zoiet ! Wie weet meer ?

@Rudi, In het verleden werd eraan gedacht het stadion te bouwen in de klaverbladlus die de E19 (komende van Brussel) verbindt met de R5 (richting Antwerpsesteenweg).  Volgens mij moet een middelgroot stadion daar net in passen.  Desnoods bouwen ze een tribune over de weg...

In de buurt daar zijn inderdaad weinig andere opties, tenzijn Eandis zelf andere oorden opzoekt.

Zie kaart: http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=51.040503,4.459183&spn=0.01221,0.0269...

@Gimycko: het laaste wat ik me herinner over het ziekenhuis was een locatie aan de R5, de Mechelse kant.  Dus tussen Antwerpse en Lierse steenweg, ten noorden van het Tivolipark.

@ Floris : Zolang ze maar geen nieuw stadion neerpoten op de terreinen van het Witte Kinderbos...