De Rudi ei schoen geklapt.

met categorie:  
De koe die ik nu uit de sloot haal is iets meer dan een maand oud. Desondanks ei de Rudi schoen geklapt. Zie deze bijdrage in de pat@.
rudi rules
Veel plezier aan beleefd en een goeie opfrissing van het Mechels. Ik heb die "cursus" enkele weken later nog eens gebruikt bij een lezing voor een serviceclub en dat was ook een dikke meevaller.Bedankt om me die kans te geven ons dialect nog eens op de kaart te zetten. Leuk was te merken dat verscheidene allochtone leerlingen best meekonden in het dialect ( beter dan autochtonen trouwens) De klap op de vuurpijl was dat klaarblijkelijk slechts één leerlinge verstond met wat ik wilde zeggen met " ze ei e pèkske". Uitgerekend die zwarte Afrikaanse juffrouw wist inderdaad dat ik bedoelde : "zij is zwanger".
Goe zenne enne "tot te neuste kie"
:-)