Jongerenmagazine Maks! presenteert Maks!dag in Mechelen

met categorie:  
(Bron persmededeling )

Maks!, het jongerenmagazine van Klasse, organiseert op 19 april een grote lezersdag in Mechelen. Na Gent (2006) en Leuven (2007) worden meer dan 1000 jongeren uit de tweede en derde graad van het secundair onderwijs getrakteerd op een erg actueel en verrassend aanbod van activiteiten, acts, optredens, proefsessies, enz.


De lezersdag van Maks! is een evenement waar steeds meer leerlingen in Vlaanderen maanden vooraf naar uitkijken. Voor de webcommunity op www.maks.be kan het niet snel genoeg 19 april zijn. De Maks!dag is een samenwerking tussen het jongerenblad, de Mechelse Jeugddienst, In & Uit Mechelen, congrescentrum Lamot en een vijftiental organisaties.
(...)
Wie nu nog durft beweren dat Mechelen een saai en ouwbollig imago heeft...
;-)
;-)
We gaan er goed op vooruit!