'Hallo Mechelen!'

met categorie:  
Hallo Mechelen, ik wil maar eens eventjes van mij laten horen. Ik ben nog altijd OK. Dinsdag ga ik naar Arizona voor enkele dagen om mijn zoon en kleinkinderen te bezoeken. Het zal erg plezierig zijn om een paar dagen in een warmer klimaat door te brengen. Het is hie vandaag aan het sneeuwen en wij verwachten van 20 tot 40 cm. van dat wit goedje, Is er een van de bloggers dat mij kan komen helpen om wat sneeuw op te kuisen.Dat is een goede exercise, hahaha. De Loewe van America.


Loowie: een goede reis, en wat die sneeuw betreft: laat die maar liggen, het zal wel dooien voor ge terug thuis bent!
Ja,de Loewe is aweg van 11/3 tot 20/3.Ik zal zen dageleks babbelke misse.En idd jokke dartege is de sneeuw wel weg.Loewi goei reis en goe terug thôôs !!
Bedankt Jackie,en over dat babbelke gesproke,da mut tog eemand zoan oem oe wakker te hoave ,niwa?
Goeie reis Louis! Geniet van het weerzien met jouw familie, en kom behouden terug...
Ik wens je een fijne reis toe, Louis.
Tot heel binnenkort !
een leuke familiereünie en met een goede
ijsstoel wil ik wel komen helpen sneeuwruimen

APROPOS, HOE ZOU HET MET DE LOUIS VAN DE USA GAAN ?

HET IS LANG GELEDEN DAT WE DAAR NOG IETS VAN GEHOORD HEBBEN

Weet er iemand iets meer

van de Louis uit Amerika ?

Hoe zou het met hem zijn ?

Weet iemand iets meer ?