Tibotec blijft in Mechelen

met categorie:  
Bron Nieuwsblad

MECHELEN - Farmaceutisch bedrijf Tibotec blijft dan toch in Mechelen. Door de grondige herstructureringsplannen bij Jansen Pharmaceutica in de Kempen zou Tibotec verhuizen naar Beerse. Zeer tegen de zin van de (...) 550 werknemers die druk op de ketel zetten.


(...)

'Van bij het begin is gezegd dat er een analyse zou volgen', zegt directeur communicatie Hans Vanavermaete nu. 'Aanvankelijk was gedacht dat in maart definitief uitsluitsel zou worden gegeven. Er zijn meerdere factoren die de top van het bedrijf hebben doen besluiten om de activiteiten in Mechelen te houden. De rondvraag bij het personeel heeft zeker een rol gespeeld.'

Goed nieuws dus voor het Mechels bedrijfsleven dat een aanzienlijke concentratie farmabedrijven behoudt, waaronder Tibotec, Galapagos, ...
Als dat geen goed nieuws is !!
Inderdaad, dat is goed nieuws. Als ik mij goed herinner zijn zij koploper op het gebied van ontwikkelen van medicamenten tegen ( de gevolgen van ) aids.
Klopt als een bus Luc.