wandelend langs Lamot...

met categorie:  
Deze foto van flickrfotograaf @Bart nomineer ik graag als foto-van-de-dag...


Geweldig !
De vernieuwing in Mechelen ( Lamot, Grote Markt, Veemarkt, Vismarkt enz. heeft toch ook een paar onaagename neveneffecten.

Ik lees dat er op 30 november op de Vismarkt aktie gevoerd wordt tegen de te hoge prijs van een pintje.

Schijnbaar moet men op populaire plaatsen als de Vismarkt 1,80 euro tot 1,90 euro voor een pintje betalen.
En dan gaan de pintjes binnenkort nog duurder worden wegens de stijgende graanprijzen en de prijzen van het transport.
Gelukkig drink ik altijd maar één Palmke :-)
Wat wordt er in dit land NIET duurder????
En dan de prijs van de sigaretten die onder het mom van gezondheid (lees: vullen van de schatkist) steeds wordt opgetrokken???
Binnenkort worden longkanker en delirium tremens een luxe die alleen de superrijken zich nog kunnen veroorloven... :-)
Beste Roger,longkanker is niets om grappen mee te maken,ik heb een schoonzuster hier dar er van gestorven is,Zij wou liever een cigaret roken ,dan een boterham te eten,en dat heeft haar he leven gekost,15 jaar geleden rookte ik ook 2 pakjes perdag maar ik heb dat 13 jaar geleden ogegeven.
Shashi3, het was gewoon als grap bedoeld, niet om ergens oude wonden open te rijten. Mijn excuus als het zo overkwam.
Roger.daar is geen excuus voor noodig,ik neem NIETS kwalijk op.Maar roken is ongezond en duur,de prijs voor cigaretten is hier ook skyhigh,maar toen ik elke andere Maandag eetwaren weg gaven aan de needy(dat deden wij in onze kerk)en zij stonden daar met een cigaret in hun mond,dachte ik dikwijls,"Zij hebben geen geld om genoeg eetwaren te kopen,maar toch wel om cigaretten te kopen,maar "To each his own."Bedankt voor uw reply Roger.
"Prijs van de sigaretten zijn Skyhigh in the States..."

Hoeveel kost tegenwoordig een pakje sigaretten in de USA, Louis ?

Just to know...
Guy,ik heb juist met mijn stepdochter gesproken,Zij is ook een hevige smoker,en zij zegde dat brand cigaretten,gelijk Marlboro enz.kosten hier nu $4.50 voor een pakje.dat is $45.00 voor een carton.
das dan nog altijd goedkoper als hier
Voor een pak Camel van 24 ben je 5€ kwijt.