Help Heffen op weg naar Brussel !!!

met categorie:  
Dat er in Heffen veel inspanningen gedaan worden om er een bloeiend verenigingsleven tot stand te brengen zal niemand ontkennen. Via de actie Dorp op stap willen we de Heffenaars ook in contact brengen met het 'serieuzere culturele werk'. Jij kan ons helpen om samen met heel het dorp op stap te gaan naar Brussel. Heffen is immers één van de drie genomineerde dorpen die geslecteerd werden voor het project Dorp op stap, een initiatief van de Vlaamse Overheid, het Festival van Vlaanderen en Radio 2.


(foto: Jan Smets)

Het komt er nu op aan om als genomineerde het meeste aantal sms'jes te verzamelen. (Maar je mag maar één sms'je versturen van hetzelfde nummer). Als Heffen wint organiseert men op vrijdag 21 september een gratis concert in ons dorp en mogen alle inwoners (ruim 2000) op 11 november gratis naar Brussel...


Je kan voor Heffen kiezen door tussen 27/8 en 31/8 een sms te sturen naar het nummer 3238 met de vermelding "DORP Heffen"
Je betaalt slechts 0,50 cent per sms
Mechelaars: Heffen rekent op u ! Laat ons niet in de steek...
Lees even verder om te weten wat het cadeau is dat je daarmee aan de Heffenaars geeft...

Op die bewuste morgen zullen bussen van de Lijn je samen met je dorpsgenoten 's morgens ophalen op het dorpsplein en zullen ze je naar Brussel brengen. Je wordt daar omstreeks 10u30 verwacht. We starten de cultuurdag dan om 11u met een prachtig aperitiefconcert in het Paleis voor Schone Kunsten.

Het concert wordt verzorgd door Raymond van het Groenewoud en de 3 laureaten van de KBC-Muziekprijs: Jan Michiels op piano, Toon Fret op fluit en Gwen cresens op accordeon. Tijdens het concert voorzien we een actief programma met tal van verrassingen voor de kinderen zodat iedereen rustig kan genieten van deze muzikale hoogstandjes!

Na het concert verwelkomen we iedereen op een gezellige receptie in de tegenovergelegen Ravensteingalerij waar de inwoners van de vijf dorpen de mogelijkheid krijgen om te verbroederen én van elkaars lokale specialiteiten te proeven.

In de namiddag staan de gidsen van Onthaal & Promotie Brussel klaar om groepen van 25 personen op een andere manier met Brussel te laten kennismaken. Er is keuze uit talloze themawandelingen met professionele gidsen.

Moe en tevreden van een overvolle cultuurdag word je dan door de bussen van De Lijn terugop het dorpsplein afgezet!

De SMS-wedstrijd start op maandag 27 augustus om 00u00 en de lijnen worden gesloten vrijdag 31 augustus om 8u00 's morgens. Het geeft geen zin berichtjes te sturen buiten deze tijdspanne... het heeft ook geen zin om meerdere berichtjes met hetzelfde toestel te verzenden, elk nummer telt maar voor 1 stem. Het komt er dus op neer zoveel mogelijk mensen te motiveren om te stemmen!

Wat te sturen?
SMS "DORP" "Heffen" naar 3238.
Let op: de witregel/spatie tussen DORP en de naam van je dorp is uiterst belangrijk voor de geldigheid van je bericht!
Luister naar Radio 2 want op 31 augustus in de namiddag kan je daar horen of je met je dorp bij de gelukkigen bent én ook in andere nationale pers!

Help Heffen op weg naar Brussel en stuur een sms naar 3238 met de vermelding DORP Heffen
De inwoners van Heffen zullen je eeuwig dankbaar zijn !
Stuur deze mail ook naar je collega's, je vrienden en kennissen... hoe meer stemmen, hoe meer kans om te winnen
Woont de Somers in Heffen?
Dan stem ik zeker!
@Ward
Proficiat met jullie nominatie!
Jullie oproep staat ondertussen ook op mechelen.be en inenuitmechelen.be.
Duimen maar...
Ik duim zéker voor Heffen en zijn enthousiaste inwoners!
Voila se, de eeuwige dankbaarheid van alle heffenaren voor slechte 1 smske ! Dat is een koopje.
Proficiat, en ja, ook ik zal het nodige doen en dus zeker ook duimen !
Done
Laat ons weten hoe 't geweest is in het verre Brussel!