Nat scheren...

met categorie:  
Mechelaar boeit wereld met boek over nat scheren

Nat scheren is weer helemaal in en voor wie de kunst nog niet beheerst, heeft Leo de Brouwer uit Mechelen er de perfecte handleiding voor.
Zijn boek Gladde Jongens is het eerste boek ter wereld over het onderwerp.

Uit GVA - 31052007

(Leo de Brouwer is een 54-jarige psychotherapeut uit Mechelen)

Het boek en de inhoud


Ik scheer me nat
Ik scheer me niet
Ik scheer me als ik goesting heb
Ik scheer me waar het nodig is.....??
Op 10 juni scheert men gratis!
zou de verkoop van dit boek hoge toppen SCHEREN?
(of wordt er gegokt op 'vaderkesdag' zondag?)
ik ben gevaarlijk met een scheermes!

Ik scheer ouderwets met een krabbertje

 

Het dubbelzijdig scheermes heeft twee voordelen:

-Het scheert gewoon beter dan al die scheercartridges met meerdere mesjes zoals de Mach 3. Je snijd met 1 mesje alle haartjes af.

 

- Het is super goedkoop. Je koopt 1 keer een houder van chroom, een nieuw degelijk model van Merkur of je kan een oud vintage scheermes krabbertje kopen op marktplaats, je vind daar oude krabberhoudertjes voor 20 euro. Sommige zijn al 50 0f 80 jaar oud en zien er prima uit!(dit geeft maar even de degelijkheid aan van die oude scheermeshoudertjes als ze al zo oud zijn, je Mach3 houdertje van merendeel plastic daar is over 80 jaar echt weinig meer van over :)

 

Dus om meerdere redenen scheer ik me met een krabber scheermes, met name de goedkope mesjes zijn een groot voordeel. Soms koop ik al mesjes voor 0,20 cent per stuk. Een mach3 cartridge kost 2 eure per stuk, dus dit scheelt nogal een paar duiten op jaarbasis. En een dubbelzijdig scheermes scheert echt niet minder, en gaat ook lang mee omdat het dubbelzijdig is!

Ik wil niet meer anders dan een dubbelzijdig scheermes. Voor mij nooit meer die dure mach3