Malinwa stevig in het "eindronde-zadel"

met categorie:  
Lierse – Kv Mechelen, de vierde einderondewedstrijd, mocht voor Kv Mechelen zeker niet verloren worden, wou men bij geelrood aan de leiding blijven in deze na-competitie. Malinwa deed wat het moest doen, deed zelfs meer, zij wonnen de wedstrijd met 1-2.
Noch maar amper op het terrein gekomen , trokken de Mechelaars het laken naar zich toe. Weinig verkennend voetbal, maar onmiddellijk de aanvallende registers opentrekken, was duidelijk de opdracht van Peter Maes. Zo wist Bjorn Vleminckx in de 11de minuut reeds de score te openen, 0-1. Nog geen kwartier later verdubbelde dezelfde “blonde god van Mechelen” de voorsprong, 0-2. Deze eerste helft bleef op hetzelfde elan verder gaan, even was Vleminckx nog kort bij de 0-3, maar het mocht (nog) niet zijn.

Na de rust greep Lierse KV Mechelen naar de keel. Even was het pompen of verzuipen. Bob Peeters zorgt voor de aansluitingstreffer. Vervolgens viel de wedstrijd in een definitievere plooi, waarbij we een licht voordeel voor Lierse noteerden. Met vijf minuten extra time wist Malinwa toch de 1-2 voorsprong te behouden en staan de Maneblussers op een stevige eerste plaats in de eindronde. Voor Lierse zal het behoud een moelijke zaak worden.

Sk Lierse - Kv Mechelen 1-2 !!
Het is bijna in de sjakoche! Nu zondag nog winnen op Kortrijk en de Malinwa zit terug waar ze verdienen te zitten: in eerste!! :-D
tja, wie de huid verkoopt voor de beer geschoten is ... krijgt op zijn doos!! *mega-grijns*
Proficiat mannen!! goe gespeeld!!
Wij zijn 1ste klasse supporters ... en we zijn bijna thuis (nog 3 puntjes ...)
Nog even volhouden manne !!! Nu mag het niet meer ontglippen ... Mechelen verdient ten minste 1 1eklasseploeg ...
We willen
-Fotootjes op Flickr en de Blog
-Filmpjes op YouTube

"De Club zal zegepralen..."
...ga je gang...
Even een (klein) groen wit strikje aan het succes van KV bevestigen mag hier misschien ook wel.
Peter Maes, de uitstekende en gedreven trainer van de Malinwa startte eigenlijk zijn carrière als jonge doelman bij de Racing. Een groot talent. Tot hij, tijdens nota bene een vriendschappelijke derby (toen kon dat nog dus!)overdreven zwaar getackeld werd door Philippe Albert bij het uitkomen op een gepakte bal en daarbij een ingewikkelde beenbreuk opliep die hem maanden van het veld hield was het over met zijn carrière. Anderlecht nam de keeper over van de Racing waar hij tweede keeper werd. De rest is geschiedenis.
Kortrijk - KVM : 2 - 3
TIS IN DE SJAKOCHE! Voila, volgend jaar heeft Mechelen weer wat het verdient: de KV in eerste!! :-D
Rechtstreeks van de KVM-website :

http://www.kvmechelen.be/kv...