Caroline Gennez tijdelijk voorzitster SPA

met categorie:  
(bron De Tijd)
Het partijbestuur van sp.a heeft het ontslag van Johan Vande Lanotte als voorzitter van sp.a aanvaard. Ondervoorzitster Caroline Gennez neemt de taak over tot 21 oktober.
Dat zijn 3 toppers uit Mechelen hé, Bart en Caroline partijvoorzitter (want veel tijdelijk zal daar niet aan zijn, volgens de Standaard toch niet). En Inge is een topper in de provincie als het op voorkeurstemmen aankomt. Die zal wel een dik ministerpostje krijgen in de komende regering.

Caroline staat overigens beeldig in het blauw: http://tinyurl.com/2burln
Wie neemt er dan nog het dagelijks bestuur waar in Mechelen als al onze toppers in de Brusselse Salons vertoeven?
Wordt ons Inge niet warm gehouden
tot het moment dat de Mechelaars
genoeg hebben van ons Bartje ?

Inge Vervotte, Mechelen in Vrouwenhanden - LOL

Ze zag er goed uit toen ik haar tegenkwam buiten aan het stembureau zondagmorgen.
na bartje en carolineke die hun partijvoorzitterschap vanuit mechelen waarnemen, straks inge partijvoorzitter nadat jo een ministerie gaat leiden op vraag van yves ? het centrum van de macht van brussel naar mechelen ? waar blijft de vierde om te kaarten ?
Mechelen, terug Hoofdstad der Nederlanden.

Den Groote Raedt :
-Inge Vervhodte
-Carolina Ghinnez
-Bartholomeus Sommerszoon

Gesamelyk in het Schepenhuis.

LOL
spijtige zaak
Somers partijvoorzitter en tegelijkertijd verkozen voor 't parlement, en nu zijn burgemeesterschap al niet zo denderend kunnen opnemen.
Gennez schepen van jeugd en die wordt gebombardeerd tot voorzitster. De Mechelse jeugd zal er niet beter van worden.
En voor Caroline, de een zijn dood is de andere zijn brood. Zo ist steeds geweest en zal 't altijd zijn
@jawadde: die vierde man is dat niet degene waarmee niemand wil spelen?
Dan kunnen die drie evengoed "pressen" of "wippen", dat gaat ook met zijn drieën, en dan kunnen ze nog eens lachen! ;-)
Ik durf wedden dat Somers wordt afgeschreven in de VLD. Het kan niet dat enkel Guyke een stap opzij zet.

En dan ofwel DeGucht of Slangen voorzitter.
Ik hoop, maar ben bang, dat SPA tegen 2009 nog niet klaar zal zijn voor de volgende vlaamse verkiezingen.

Dit zal dan de manier zijn om Caroline te slachten!
En Van de Lanotte zal er dan terug staan in 2011 al kandidaat kanselier.
De correcte info:
Johan Vande Lanotte neemt ontslag als voorzitter van de SP.A. Hij blijft wel aan tot 21 oktober, als zijn partij een nieuwe voorzitter kiest. Allicht wordt dat Caroline Gennez. Zij werd door het partijbestuur voorgedragen om Vande Lanotte op te volgen.
Bron: vrtnieuws.net
Nu Vera Dua opstapt als voorzitter van Groen moet er in Mechelen toch ook wel een vervanger voorhanden zijn :-)
Die groene vervanger moet dan wel met de kaarten kunnen spelen; liefst Hartenjagen ;-)
Het zal wel Caroline Gennez worden. Ze werd op de VRT reeds uitgebreid geplugd in "de slimste mens" (of de VRT moest haar van hogerhand misschien pluggen..??)In elk geval, ik denk dat dat meiske wel kwaliteiten heeft.
Als gezonde jonkheer van middelbare leeftijd -Johan is mijn naam !- kan ik bevestigen dat Caroline Gennez ontegensprekelijk zeker kwaliteiten heeft!

Een linker- en een rechterkwaliteit.
Ik heb dat niet alleen op de VRT gezien en vervolgens goed onthouden, ook op de meest recente zaterdagmarkt waar ik ook deze week naar persoonlijke gewoonte een kippenborst kocht ter middagmal heb ik wederom 'live' kunnen vaststellen dat een kippenborst te Mechelen toch maar armemensenvoedsel is.
Vertrouw op mijn bewering, geachte bloggers, dat wanneer ge plots oog in oog staat met twee echte Caroline Genez borsten, dat ge dan in elke vezel der lichaam voelt dat de trouwe Jos Kip-klant echt ne geweldig arme sukkelaar is ten tijde van de huidige Gennez-weelde.
Gelukkig weet de partijtop van de SP dit ondertussen ook maar al te goed en voerde ze daarom ook een op het eerste zicht zeer goed uitgedokterde verkiezingscampagne!

Welk genot viel me afgelopen zaterdag te beurt???
Schepen Geys van architectuur en van ruimtelijke ordening gaf me een flyer met vermelding "We zijn pas rijk als niemand arm is" en perfect hierop aansluitend kreeg ik van Caroline Gennez -die zeker moet gezien hebben dat ik een plastic zak met opdruk 'Jos Kip' ter hand hield- een flyer met "JA! Het is tijd voor Johan!"

Uiteraard heb ik -Johan geheten- deze uitnodiging met vreugde aangenomen en heb ik nadat ik mijn Jos Kip-aankoop als milde partijgift aan schepen Geys geschonken had eens goed gebeten (Mechelen Beter!) in de rijkdom van Caroline Genez!!!

Dat bijten heeft me afgelopen zaterdag zo gesmaakt dat ik me zondag ruim overslapen heb en ik me te laat in het kieshok heb aangeboden...

OK, 200 euro boete maar ik ben er als trouwe SP-man zeker van dat hierdoor de belastingen opnieuw omlaag zullen gaan dus dat bijten zal ik me nooit ten gronde beklagen.
@Bertje: Ja, best mogelijk. Als Guyke wordt afgeschreven zal hij zijn sprekende pop wellicht meenemen.