Muizen Springt... op de tonen van Frituur Paula

met categorie:  
In de maanden mei en juni organiseren de Mechelse deelgemeenten 'Dorp op stap'. Dit initiatief van de dorps- en wijkraden van Battel, Leest, Heffen, Muizen en Walem wil vooral lokaal talent in de kijker zetten.
Gisteren was het de beurt aan Muizen met 'Muizen Springt'. En of er werd gesprongen in Muizen... Daar zorgden in de eerste plaats de lokale helden van Frituur Paula voor. Maar de organisatoren brachten ook enkele onbekende namen op het podium. En wie erbij was zal moeten toegeven dat er enkele ruwe diamanten te zien en te horen waren.
Ondanks de regen werd het trouwens een prachtige avond in Muizen. Veel volk ook. Proficiat aan de organisatoren !
Met Muizen springt werd nog maar eens het bewijs geleverd dat je zelfs met een klein budget een aardig feestje kan bouwen en dat er in de Mechelse deelgemeenten ook wat te beleven valt...
De volgende weken gaan de dorpen nog verder op stap. Op 2 juni is er 'Walem stringt', op 9 juni 'Heffen Swingt' en op 17 juni 'Battel klinkt'. Later meer daarover.


(foto: Jan Smets - Lambertustoren Muizen)
Mooi, deze aandacht voor de Mechelse rand!
Ook daar lééft Mechelen!
als ge het maar weet!
Muizen Springt is voor ons zo een beetje de start van de zomer. Al regende het een beetje (te lang). Maar 't was toch eerder wat miezeren. Toch veel leute gemaakt en genoten van de adembenemende jongleurs van Circolito, de sferige fretmet en het aankomend talent (zowel in de zin van het talent van binnenkort, als mensen waar de fun primeert en het goed leven langzaam zichtbaar wordt (graptjen)).
Ik heb er allesinds van genoten, al was het vanop de andere kant, tegenover het publiek.

Groentjes Jeroen
Hello,
raar, het heeft goed geregend hoor! enkele parapulukes zijn opengegaan, maar niemand is gaan lopen. Mijn broek was nat tot aan mijn knieen, dan wel gezien van onder naar boven!!! :-)
Ik stond de hele avond ook op een podium, al was het maar dat kleintje opzij dat er voor zorgde dat er tekst en live beelden op dat grote scherm te voorschijn kwamen. Ik heb me daar weer een nachtje gehad, ik ben er nog steeds moe van. Resultaten, foto's en reacties kan u vinden op onze site
http://www.muizenspringt.tk
bedankt aan allen!!!
Mooie foto's. een foto van de vele vrijwillige helpers was ook leuk geweest.

hallo ik heb 4jaar geleden mee gedaan met muizen springt , ik zong namelijk mia van gorki

ik zou graag het filmpje waar op ik zong bekijken kan jij me helpen?