Voor zesde keer Internationale Platenbeurs!

Op zondag 28 januari 2007 is het weer tijd voor menig muziekliefhebber om enerzijds een vrolijk rondedansje te doen, anderzijds diep in de geldbeugel te tasten. Tussen 10.00 uur en 17.00 uur kan u dan terecht in het Cultuurcentrum van Mechelen voor de zesde Internationale Platen-, CD- en DVD-beurs.

Een welbekende 12


[ foto: Markec ]

Mechelse muziekliefhebbers weten waar naartoe op 28.01. Die éné zeldzame longplay of maxisingle die u al zo lang zocht, vindt u misschien nu wel op de platenbeurs, al dan niet aan een betaalbare prijs. Maar een en ander hangt natuurlijk ook af van wat u er voor over heeft.

Ook dit jaar worden behalve LP's, CD's en DVD's ook weer muziekpartituren, memorablia enzomeer te koop aangeboden.

Er komen dit jaar standhouders uit Nederland, Frankrijk, Duitsland en België. Beslist de moeite waard om eens af te komen. Wie weet welke slag valt er wel niet te slaan. En met wat voor moois, zeldzaams komt u wel niet naar huis...

Van zeldzaam (nu ja) gesproken: wie herkent de hoes op de foto? Het was één van mijn 'vondsten' op één van de vorige edities van de platenbeurs... En voor mij een leuke aankoop, want mijn all time favoriete dansschijf...


Als ik de tijd vind, want ik wordt die dag ook nog elders verwacht, denk ik zeker eens even binnen te springen.

En u?


Voor meer info ivm de platenbeurs: dewever34@hotmail.com

Wisten jullie dat het meest beluisterde popcorn oldies radioprogramma in Mechelen vervaardigd wordt ?
wil Frans dan eens wat meer uitleg veschaffen aub?
Ik heb van iemand gehoord dat het oldiesprogramma Popcorn City, dat op een heel pak radios in Belgie en ook in Holland uitgezonden wordt, in Mechelen gemaakt zou worden, door enkele Mechelse deejees.
Waar precies weet ik niet.
Het wordt ook bij radio opsinjoor gespeeld.
Misschien weten die meer ervan af.
Ik ben jaarlijks een vaste bezoeker van deze beurs. Vorig jaar heb ik verscheidene Lp's voor een prikje kunnen aankopen. Er worden echte collector items verkocht doch er zijn ook platen en CD's tegen lage prijzen te koop. Een echte aanrader voor de muziekliefhebbers onder ons. De hoes is van New Order titel Blue Monday. Goede smaak trouwens!
De hoes herken ik niet...
Mark, je zal er als groot muziekliefhebber je hartje wel kunnen ophalen...
@Gr: ja, 't is inderdaad een goede platenbeurs, en ik hoop echt dat ik er nog geraak dit jaar, nà de receptie waar ik eerst nog vertoef die dag....
En het klopt he: 't is inderdaad BLUE MONDAY van New Order (B-kant "The Beach"). Die "floppy disk hoes" heb ik altijd even fantastisch gevonden als de muziek van Summer/ Hook/ Morris/ Cunninham en Gilbert!

@JanS: .. ja ik denk het wel.. maar wat de portemonnee ervan zal vinden? ;-o
Volgens mij is dat de hoes van 'Blue Monday' (New Order).
Fuck! Was te laat :-) Maar had echt niet afgekeken!
Ik geloof je Steven diG ... rusitg maar...
En het is inderdaad de o zo sublieme maxi van Blue Monday door New Order ;-)
Kan er mij iemand vertellen of er nog een platen- en Cd beurs bestaat in Mechelen ? Ik meen mij te herinneren dat dit altijd in het begin van het jaar was in een zaal op de Melaan of de Minderbroedersgang ? Alvast bedankt voor de reactie ! Mailen kan naar qvp@telenet.be !

'u vraagt, wij draaien' op 28 feb.

http://www.ggrecords.be/fairs.php?country=Belgium

Ik denk dat die popcornmaker (voor zover ik kan lezen op zijn Facebook) nog slaapt!

Als alles goed is, ik krijg er meestal eerst een berichtje over, meld ik deze heugelijke gebeurtenis voor melomanen, die inderdaad op 28 februari plaatsvindt  dit keer, hier met een berichtje zoals dat van de zesde editie op Mechelen Blogt!

Kwestie van het zeker niet te vergeten ;-)