De Strijd is losgebarsten ...

met categorie:  
Strijd
...Daar ga ik zéker naartoe!
wie nog?
Aangezien het op een maandag is.. ik niet.... jammer!
Maar, zij die gaan, brengen ongetwijfeld verslag uit.. niet?
ikke ...
elke mechelaar moet erbij zijn ...samen sterk!
Tot maandag 20u45 !
elke mecheleir? Dén komeikke zeker.!
en den dezen komt ook
Ik kan jammer genoeg niet want ik zit dan op een vergadering in Hombeek.
Waarom lanceert Canvas dat niet op een vrijdagavond zodat je achteraf nog rustig kan doorzakken op de Vismarkt en omliggende pleinen. :-)
Ik zal ook proberen van langs te komen, maar inderdaad, maandagavond... der zal toch wel ergens iets open zijn zeker?
de mannen van de bruistablet zullen wel naar café melaan gaan zeker ...
Er is nen toog voorzien in Mechelen Centraal en er is plaats voor 700 mensen....
en een vat?
De ontbrekende cijfers van het gigantische torenuurwerk op de Grote Markt in Mechelen zullen mogelijk vrijdag worden bevestigd. De weersomstandigheden moeten de werkzaamheden wel toelaten.
Bron GVA

Ik denk dat er kosten aan zijn, ik heb daarnet de grote minutenwijzer opgeraapt van de straat en veilig op de stoep gelegd. De grote wijzer was kapot gewaaid door de storm.
Hopelijk zal dat boven aan de toren beter bevestigd worden, zoniet gaan de minuten en seconden rond onze oren vliegen!
De architect die samen met klokkenmaker Luc Michiels het replica-uurwerk maakte voor de eindejaarviering , heeft een originele manier gevonden om geld in te zamelen . Hij veilt de naam van èèn van de vier wijzerplaten van het nieuwe toreuurwerk voor Sint-Rombouts op eBay. Minumuminzet is 2.400 ¤uro . Ik zoek een privè-sponser die zijn naam wil linken aan het Mechels project voor de Monumentenstrijd . De hoogste bieder krijgt een verguld naambord met hierop de opgegeven naam , zegt de architect . 70% van de opbrengst gaat naar de finale campagne voor de Monumentenstrijd ," de rest naar erfgoedverenigingen" Rim en De Jan Van Cant Vrienden . Mocht het Mechels project de finale niet halen , dan wordt het geld teruggestort. Al mag de privè-sponser de terugbetaling steeds weigeren grapt de architect.

VZW De Bruistablet heeft een filmpje opgenomen waarmee ze vriend en vijand zal proberen te overtuigen om voor de Mechelse Kandidatuur voor de Monumentenstrijd te stemmen. De boodschap , gebracht door meter Roos Van Acker , is simpel : strijd mee , stem 02 . Elke Belg zal toch fier zijn als het grootste vierzijdige uurwerk ter wereld in Mechelen zal prijken , zegt Paul Storme . Het filmpje zal te zien zijn op de lokale televisie , in het Huis van de Mechelaar en in de bioscoopzalen van Utopolis Mechelen .
En in heel de wereld te bekijken op internet
http://www.youtube.com/watc...
helaas, ik heb les die avond...spijtig
brossen bart !!!
Ik gééf les die avond (zoals elke maandagavond) en kan dan helaas niet zomaar gaan brossen....