Zalig Kerstmis en gelukkig Nieuwjaar

met categorie:  
Hallo.Peter.bedankt voor uw help.

Ik wil van die gelegenheid gebruik maken om al mijn nieuwe Mechelse vrienden en al de bloggers een Zalig Kerstmis en een Gelukkig Nieuwjaar toe te wensen, en dat wij nog vele jaren kunnen communiceren,

De mechelse Amerikaan.

PS Thanks to you bloggers ,heb ik meer geleerd over Mechelen dan toen ik daar woonde
Mijn welgemeende THANKS.
Louis, beste 'Mechelse Amerikaan' - ook ik ben erg blij met deze overzeese verbinding!
Mechelenblogt: geboeid gevolgd in de USA!
Het is tof dat je jouw geboortestad nog steeds op de voet kan volgen dankzij dit medium!!
Eveneens mooie feestdagen in de States!
Louis, ook van mij welgemeende kerst- en nieuwjaarswensen, ook voor je 'family'.
Apropos, is er kans op een witte kerst in jouw streek? Hier in Mechelen lijkt die kans met de hoge temperaturen van de laatste tijd onbestaande, maar bij jou? White Christmas? Zoja, kan je een digitaal fotootje doormailen, zodat we mee kunnen genieten?
Groetjes vanop mijn werk in een grijs bewolkt Brussel :-)
Beste wederkerige groeten.
"koendv",Ik denk niet dat wij een Witte Kerstmis zullen hebben,het is hier ook nog te warm,met de exception van eenpaar koude weken,het is hier voor den oogenblik 51 graden(farenheit),maar dat kan ook wel snel veranderen (als wij sneeuw krijgen zal ik wel een paar fotos doorzenden)(ik hoop dat ik dat niet moet doen,ik word een beetje te oud om sneeuw op te scheppen,Greetings.
Mijn allebeste wensen voor een voorspoedig en gezond 2007 aan onze Amerikaanse Mechellaar vanwege mezelf en alle Mechelse stadsgidsen.
@rudi & collegas: hartelijk dank voor jullie rondleiding aan de nieuwe mechelaars gisteravond.
P.S. den Burger was die niet druk bezig: kijken naar RTBF en zijn spindoctors aan het raadplegen???