Thee met Himalaya op de Veemarkt

met categorie:  
Himalaya
Woensdag 13 december 2006, in de gezellige Brasserie Dumon, vertelt VRT-journaliste Greet Van Thienen (bekend van Radio 1) hoe ze India, een legendarische reisbestemming en een nieuwe grootmacht sinds 1989, in een snel tempo zag veranderen.

Met "Thee met Himalaya" bijt Van Thienen de Mechelse spits af van een nieuw VTB-project "Spraakmakende Verhalen". Bij de Mechelse VTB-afdeling volgt later op het seizoen ook nog een verhaal van Aart De Zitter; "Van Groenland tot Noord-Rusland". Maar eerst trekken we dus naar India...
Van Thienen begint haar reis in de Himalaya, in Dharamsala en trekt vervolgens naar Bombay om haar reis in Bangalore te eindigen. U krijgt een boeiend verhaal, ondersteund met een exclusieve computerpresentatie. Dat is het concept dat ook voor de andere "Spraakmakende Verhalen" geldt die VTB-VAB dit seizoen programmeert.

Afspraak om 20 uur in Brasserie Dumon, Veemarkt 20-24.

Meer info: www.vtb.be/mechelen
Ik zou er graag bij zijn, helaas andere verplichtingen door avondschool. Andere keer beter. Het lijkt me de moeite waard.

De diareportages georganiseerd door vtb Mechelen zijn ook steeds de moeite waard.

Een pluim voor het Mechelse bestuur en de overige medewerkers voor hun inspanningen is hier op zijn plaats.
@Marc VC: Dat is heel jammer dat je niet kunt aanwezig zijn bij 'Thee met Himalaya' maar inderdaad een andere keer lukt het zeker wel, hé.

Hartelijk dank voor de lof die je hier neerschrijft over onze Mechelse VTB afdeling, samen met de andere vrijwillige medewerkers proberen wij inderdaad ons best te doen om boeiende en interessante activiteiten te organiseren!
Bij mij staat de activiteit met stip genoteerd in agenda, Garda!
En ik kan de reactie van Marc VC onderschrijven: de Mechelse VTB-afdeling brengt een knap, gevarieerd programma...
Ik ben ook van dee partij!
Bedankt, Jan en Hanna, ik heb het al
genoteerd!
Genoteerd? Ikke oek,mag ne echte mecheleir da oek binne??Ikke hem da 2x6weeke geweest en ne kilometer en half gefilmd.Dus zeker geintreseert.
@nen echte mecheleir: Natuurlijk moogt gij daar binnen, iedereen is welkom!
Ik zal het ook noteren, tot morgenavond!
Er gaan dus al een aantal bloggers aanwezig zijn morgen.. tof!

Als ik het goed heb, alvast Hanna, JanS, Nen Echte Mecheleir en Garda en ondergetekende - die samen met Garda mee-deeluitmaakt van de Mechelse VTB-afdeling, maar dàt had u al door uiteraard ;-) ...

En inderdaad: iedereen welkom...
Ik kan helaas niet, maar veel succes morgen. Iedereen de groeten.
Groetjes terug Peter,maar hou den 18 januari 2007 vrij hé!!
Peter: we zullen voor jou meegenieten ;-)

Nen Echte Mecheleir: ja, den 18de januari zijn we ook van de partij he! En... tot morgen!
Vandaag ZOU opnieuw een SPRAAKMAKEND VERHAAL gepresenteerd worden in DUMON, maar door een dringende journalistieke opdracht van voordrachtgever Aart De Zitter, werd deze voorstelling opgeschort naar 24 april, ook in de Dumon..;

Meer info: http://www.vtb.be/mechelen