Mechel-air 2007

met categorie:  
Mechel-Air
Op 2 en 3 juni is het weer zover, dan gaat de 4de editie van Mechel-Air van start. En daarom zijn we op zoek naar (nog meer) lokaal talent.

Voor diegenen die Mechel-Air niet kennen, Mechel-Air is een kunstenbeurs, die dit jaar zijn 4de editie kent. Voorheen was de hoofdactiviteit op beurs Airbrush (vandaar de naam Mechel-Air) en body-paint.

Dit jaar zal Mechel-Air eveneens de start zijn van een feestjaar voor organisator Marc Willems. Zijn zaak, Freedom Tattoo Shop, zal 10 jaar bestaan en dit wil hij samen met de mechelaars vieren. Er zal een rockconcert plaatsvinden, een fototentoonstelling, een kalender en veel meer. Met de programatie daarvan zijn we nog bezig, en we laten jullie zeker nog iets weten.

De nieuwe editie wil zoveel meer brengen dan Airbrush alleen, en zal een selectie van algeme kunsten brengen. Ondertussen hebben we al Airbrush, fotografie, beeldhouwen, body-paint, grime, juweelontwerp en tattoo. Dit is al een uitgebreid aanbod, maar we zijn toch nog op zoek naar meer 'kunsten'. Ben jij een (amateur)kunstenaar en zou je graag mee op beurs staan? Dan kan je mailen naar tommywillems @ hotmail.com, dan mail ik je in een reply alle nodige info. Let wel, de beurs is een familie-evenement, er zal dus geen werk toegestaan worden die van pornografische, rascistische of beledigende aard is. Voor de rest is geen voorstel ons te gek.

Creatieve Mechelaars, jong of oud, laat u horen!

Wanneer alles vaststaat ivm 10 jaar Freedom (en dus ook Mechel-Air) komen jullie het als eersten te weten.