Foto van de dag

met categorie:  
Markt
(c) Jan Smets
Mechelen blogt beklimt de Sint-Romboutstoren bij nacht !

Nog meer fotokes: ? HIER
Stadhuis
(c) Koinsky
Schitterende foto, Jan! Ik ben niet een klein beetje jaloers... ;-)
Mooie fotos Jan
Die van Koinsky is ook prachtig ;-)
Ja, de hele fotoset is gewoonweg HEEL SCHITTEREND !
Zo een nachtbezoek aan de toren is een belevenis ! Waar je ook kijkt zie je onvergetelijke dingen. Warm aan te bevelen.
Ja, inderdaad, geweldig! Ik was al verscheidene keren op de toren overdag, maar 's nachts was dit voor mij de eerste maal!
Dit geeft toch wel een héél aparte dimensie van Mechelen!
Een aanrader!
(en inderdaad, Louis, bedankt voor de complimenten, maar zoals Irma zegt: die van Koinsky is ook prachtig.
Ik ben dan wel een 'veel'-fotograaf - Koinsky post er een pak minder; maar ze zijn dan wél subliem. IK strijk de eer dus niet graag alleen op...
En er zijn NOG foto's van Peter, Werner..., en ik vergeet misschien nog iemand...)
Prachtige foto's, van een prachtige avond ! ;-)

Zoals ik al eerder schreef, diezelfde nacht op "In&Uit trakteert met Kippenvel"-post: Het was écht de moeite! Van 21 u tem 23 u de toren bestegen, met de ineressante uitleg van Gids Eric Huybrechts, boven op de toren uitkijken op een sprookjesachtig Mechelen by Night.... onder de Volle Maan.. ja, dàt had wel iets!

Daarna nog met enkele Flickr's/ Bloggers beland in de Lord Nelson en enige Gouden Carolus Tripple's en ander nat later voldaan huiswaarts gekeerd...

Er zijn de foto's op Flickr van o.m. Koinsky, Werner Wattenberg, Peter, JanS, Florisla...... en die zijn allemaal méér dan de moeite waard...
't was ook leuk om nog eens enkele Flickr'ende en bloggende mensen (terug te) zien.

En, ja, ook ik 'beklom' al meermaals de toren, maar zo 'in 't doenker' dat was toch een aparte ervaring ;-)
Absoluut een zeer leuke avond met de Flickr-ende Bloggers of Bloggerende Flickriaanen. Goed initiatief Floris.

Heel mooie beelden gezien ook en het was ook een plezier met zo'n schitterend model voor de lens :-)
schitterende foto's van Mechelen by night, maar wie twijfelt nog aan de capaciteiten van onze fotografen? En aan de troeven van Mechelen? Een de commentaar bij het torenbezoek bewijst nog maar eens wat een wereldattractie de St.Romboutstoren is!
En mijn collega Eric is een uitstekende en gemotiveerde stadsgids. Verwend waren jullie dus wel hé bloggers
Van mij zullen er geen foto's verschijnen, helaas... Door verstrooidheid waren mijn beide batterijsetjes helemaal leeg... Volgende keer beter!
Goede namiddag,of beter gezegd ,goede avond,Beste Jan,het was niet mijn bedoeling om uwe foto uit te pikken,Koinsky's fotos zijn ook heel mooi,mijn bedoeling isdat ik wou zeggen WELL-DONE aan al de bloggers dat er aan meegedaan hebt.My appologies Frank.
Ik ben er zeker van:
De St.Romboutstoren is een wereldattractie!

Ik denk dat mits wat meer marketing (bijvoorbeeld nu met het horloge), we er heel wat meer volk voor kunnen vinden.
Ja, Peter, daar kan ik volmondig akkoord mee gaan.. Zoals mijn leerlingen zouden zeggen: "Den toren RULET" ;-)
Megacool !
.... ja, dàt ook

Keigoe, Peter ;-)
@Louis; geen enkel probleem hoor. Jan is een enthousiaste Mechelaar in hart en nieren met veel liefde voor zijn stad. Ook ik kijk graag naar zijn vele foto's van alle mogelijke hoeken en kanten van de stad.
Het moet vast veel plezier doen herinneringen op te halen aan de hand beelden van het Mechelen van vandaag. Wie ze ook maakt. Maakt de afstand over de grote plas wat kleiner. Dat je ook wat hebt aan de beelden die ik maak geeft mij ook extra voldoening.
Groeten, Frank