Bier

met categorie:  
halo Mechelaars,ik heb een vraag voor julie.Iedere keer dat ik een ad.zie van bier,het is altijd Gouden Carolus,is dat het eenige bier dat julie drinken? waar is de Gueuze,de Trappist den Duvel,dat waren mijn favoritten,den Duvel heb ik leren kennen gedurende mijn laatste bezoek in Mechelen, groeten uit de states.Louis.
Hello Louis,we kennen nog altijd den Duvel,Trappist en Geuze-Lambik,maar als echte Mechelaars drinken we Mechels bier;Gouden Carolus,Margriet,Trippel,Mechelse Bruyneen Carolus Cuvee. En dan... we geun nog ni narhuis .......
Enne, wat drink jij in de States Louis?
Mis je de Belgische bieren?
Inderdaad, Louis: not to worry! Aansluitend bij Jackie kan ik verder nog kwijt dat we naast Margriet en de andere Ankerbieren ook La Chouffe, Orval, Chimay, Leffe, Rochefort, Delirium Tremens, Gulden Draak, Oerbier, ... en een simple pintje van Stella, Jupiler, Maes, ... drinken ;-)

Enne.. daarginds? Celis White? (de "echte" Hoegaarden)? BuddWeiser?? of.. ?

tell us !
wel om eerlijk te zijn,ik drink geen alcohol meer.Zij hebben hier Witte Hoegaarden,maar die is hier gebrouwt,ik kan nog trappist vinden maar al dat ingevoerd bier is veel te duur.daarom heb ik het drinken afgesteld,want amerikaans bier moet ik niet veel van hebben.Volgende maal drink er maar eentje voor mij,Als ik Gouden Carolus kan vinden,zal ik het eens proberen.Bye for now.Louis
Louis: Als je graag Hoegaarden drinkt, kan je dan geen CELIS WHITE drinken, gebrouwen in TEXAS door Pierre CELIS de man die ooit met Hoegaarden begon?

... dus.. Amerikaans bier is niet 'je dat' begrijp ik?
ik heb niet gezegd dat ik graag Hoegaarden drink.ik zegde dat ik dat hier gezien heb.
als ge hier gestopt word met uw car,en zij rieken een beetje alcohol kunt ge heel gemakkelijk uw driverspermit verlieren.
@shashi3: ah... Ok ... ;-)
Een beetje strenger in de states op alcoholgebruik dan hier hé mannekens.
Een vraag aan Louis.
herinner jij je nog de bieren van brouwerij Jacobs? Overgenomen door Lamot in 1955. De brouwerij stond aan de Winketbrug OLivetenvest. Zij werd later afgebroken.
Neen Rudi,ik weet dat niet meer,in mijn teenage jaren,was ik niet te nieuwskeurig,zoolang als het maar bier was.