fotos

met categorie:  
hello,Jan.

Ik heb zoojuist nogeens AL uw fotos bekeken,ik gevoelde mij een beetje homesick,ik moet altijd mijn Map van Mechelen bij mij hebben,want ik kan al die straatnamen niet herrineren,ik denk dat erveel straten zijn waarvan ik de naam nooit van gekent heb.Wij speelde daar,lopen of rijden met onze velo door die straten ,maar dat wilt niet zeggen dat wij al die namen kende.Jan als ge nog eens op de Groete Met komt,neemt eens een foto van de Cafe Royal,

Ik hoop dat ik geen last heb om dat te posten,

Louis.
Zeg Louis, Alle foto's van Jan bekijken, hoe lang duurt dat ?
het duurde ongeveer 2.45 Hrs,maar het was de moeite waard.Ik doe dat van tijd met ander fotografers.Het doet mij veel plezier mijn oude stad zoo te zien,Louis
Ik ga er voor zorgen Louis! Binnenkort stuur ik je een foto van 'De Royal' door...
Ik kan geloven dat je Mechelen af en toe niet meer herkent... Je bent dan ook al weg van 1955 uit onze stad...
Enne: hoe komt jou Mechelen over als je de foto's van de Mechelse Flickrfotografen bekijkt?
Wat valt je vooral op?
PS: zaterdag organiseren Peter, Koinsky, Florisla en ikzelf een Flickrmeeting in Mechelen.
Met 35 fotografen (waaronder ook Nederlanders) gaan we door de stad lopen... Het resultaat van deze tocht zal je binnenkort wel kunnen bewonderen op Flickr.
Ik ben benieuwd hoe Mechelen bij hen zal overkomen... , én hoe ze Mechelen op foto zullen vereeuwigen....
Jan,daar is zooveel veranderd,het is erg moeilijk om het te beschrijven,gelijk ik hier boven gezegd heb,ik heb veel moeilijkheid om die straten uit te maken,ik kanmijn weg nog goed vinden in Mechelen,maar ik heb het moeilijk met de straatnamen.Ik heb hier 5 fotos genomen Zaterdag na de storm hier,maar ik ben mijn instrustions verloren hoe ik ze naar mechelen flicker moet doorzenden.Ik blijf er nog naar zoeken.
Ok ik heb mijn instructions gevonden en heb mijn foto opgeladen(shashi3)