Praga Khan vervangt Natalia

met categorie:  
Beste Bloggers,

Het is niet de groep die wij traditioneel op een zondag op Maanrock zouden verwachten, maar de kogel is door de kerk: de door stemproblemen geplaagde Natalia wordt op de affiche vervangen door Maurice Engelen en zijn danceformatie Praga Khan.

Drie jaar geleden zorgden ze al eens voor flink wat ambiance op onze Grote Markt. Wat denken jullie ervan?
puur op persoonlijke muzieksmaak ben ik hier helemaal niet rouwig om, maar...is het niet een beetje een enorme stijlbreuk met de rest van de (familie)dag ?
Wablief??? Praga Khan!!!

Sven: dit is schitterend nieuws ;-)

Ik begrijp Bart Ve wel: een stijlbreuk: ja misschien wel, maar voor mij persoonlijk een véél interessantere keuze dan Natalia.

Maar, beste bloggers, of ik er zal zijn is een andere zaak: het is diezelfde dag immers een niet te missen Blogfietstreffen, waaraan ik jullie zéér spoedig nog eens zal herinneren ;-)

http://193.191.150.30/meche...
@Markec, ik vermoed dat Praga Khan toch als laatste groep zal optreden? Misschien kunnen we met heel de ploeg Blogfietstreffers samen naar de markt trekken en naar Praga Khan gaan luisteren...
@Garda: goed idee ;-)
Fijn. 't Is inderdaad stijlbreuk, maar ze zorgden toch voor behoorlijk wat ambience enkele jaren geleden. Ik sta op de Grote Markt, daar mag je zeker van zijn.
Ik denk dat ik voor ben. Het is een stijlbreuk maar zorgt alweer voor alweer ander volk en ambiance in onze binnenstad.

Waardige vervanger van Natalia, hoewel mijn nichtje mij nu volledig zal tegenspreken.
hahaaaaaa, natuurlijk is dat een geweldige keuze! alleen staat het op zondag inderdaad niet op zijn plaats. enkele halfnaakte huppelende meiden om de 'familiedag' mee af te sluiten, is niet echt supergeschikt; maar wel grappig! :-D
bon, zaterdag staat al vol, dus het kan niet anders.
ni getreurd, da's twee avonden ambiance he. :-)
@markec:kunnen we tijdens onze fietstocht langs de Mechelse dijken geen toerke doen rond de Mét??
@Jackie... awel.. als de ordediensten ons dan ook 'doorlaten', geen slecht gedacht, voorwaar!
Pas terug uit vakantie en nu lees k dat Praga Kahn de vervager is. SCHITTEREND. Hun eerste optreden enkele jaren geleden, was een openbaring. Heel speciaal, een wereldaffiche.
IK heb oot eens gelezen dat Praga Kahn heeft opgetreden voor koningin Fabiola. Ik vraag me nog steeds af wat de vrome tante Fabi van al die halfblote erotische madammen uit die act heeft gedacht.
De VERVANGER uiteraard. Alteratie zeker.
@Rudi: ik vond "vervager" anders best wel toepasselijk in dit geval ;-)

Welkom terug, by the way !!!
Volledig akkoord met vorige reacties, Praga Khan zal Mechelen weeral letterlijk en figuurlijk doen daveren !
Ben d'er zeker bij op de 1e rij !
Verdorie,

Nu is het toch de moeite om zondag wakker te blijven. Bon, dan maar niet al te wakker gaan werken de maandag
Praga Khan... awel ik had nooit gedacht dat ze nog iemand van formaat zouden vinden voor de zondagavond. Onder vrienden hadden we al héél wat afgespeculeerd maar dit is toch wel de max hoor!