Verwacht op 't Mechels Podium...

met categorie:  


(foto: Jan Smets)

De spiksplinternieuwe seizoensbrochure van het Mechels cultuurcentrum is uit!
En...er kan vanaf nu gereserveerd worden voor abonnementen.
Losse tickets zijn te koop vanaf 3 juli.

Minderbroedersgang 5
tel.:O15/294 000 Fax: 015/294 029
cultuurcentrum@mechelen.be
www.ccmechelen.be

Ik heb alvast m'n abonnement vastgelegd! Het programma is de moeite. 't Was moeilijk om een keuze te maken...
Welke Bloggers zie ik volgend seizoen terug in de Stadsschouwburg?mij alvast...

met op het programma heel wat humor en cabaret, een aantal hemselse stemmen uit het hoge noorden, gesluierd theater en nog wat muziek van eigen bodem, gebracht met volle goesting en meezingers uit de Nederlandse Bergen !
Ik zal er ook zijn ;-)

Maar vanavond eerst nog het huidige culturele seizoen afsluiten met DE NIEUWE SNAAR ;-)
Ik heb gisteren al enkele data genoteerd in mijn agenda 2007. Nu nog snel tickets reserveren, o.m. voor Wouter Deprez, Sarah Bettens en Zefiro Torna!
Tiens, blijkbaar staat dit fonkelnieuwe programma nog niet op hun site? :-(
Hey Markec, ik zal er ook zijn voor De Snaar. Zwaai jij even ? :-)
De nieuwe site van het CC mechelen zou moeten klaar zijn tegen 1 juli 2006, met daarop niet alleen het nieuwe programma/seizoen, maar ook de mogelijkheid om online tickets te bestellen én betalen.
@Peter: aie.. lees je reactie nu pas .. maar dan nog: er was wel heel veel volk he.. je zou me niet eens zien zwaaien hebben ;-)

@Bart Ve: tof, maar zo lang ga ik niet wachten, dan riskeer ik zoals afgelopen seizoen met De Frivole Framboos om geen ticket meer te hebben? Dus in de loop van week kom ik al mijn ticketjes bestellen ;-)
ha vandaar het probleem ! Ik ga op 3 juni, jij bent blijkbaar gisteren geweest, ik wist niet dat ze hier drie keer speelden ...
Ja, Peter: ze speelden donderdag, vrijdag (gisteren dus), en morgen...

Mechelse pechvogels kunnen misschien hun geluk in Roeselare gaan beproeven waar DNS vijf avonden speelt. Daarna is het wachten tot september...
Allez, heb mijn tickets; er staat me weer een boeiende cultureel seizoen te wachten op gebied van podiumkunsten ;-)

Sioen/ Spinvis, Admiral Freebee, Värttina, Truus Duyts/ Jenne Decleir & Hans Lauwers/ Wim Helsen, Theater Malpertuis, De Mens, Wouter Deprez, De Kempvader, Thé Lau, Johan Verminnen en Kommil Foo...
En anders dan vorig jaar - toen ik naast De Fivole Framboos pakte - was er nog overal plaats en heb ik goede plaatsjes kunnnen uitkiezen ;-)

Sioen & Spinvis wordt mijn eerste afspraak met het nieuwe Cultuurseizoen, in september. Ben nu al benieuwd!!
Tja, diegene die een abonnement boekte, hebben toch zeker geluk, want nu reeds zijn verschillende voorstellingen uitverkocht, zelfs de hernemingen van vorig jaar zoals Wouter Deprez en Kommil Foo zijn zo goed als uitverkocht, ook de extra datum voor Wouter Deprez op 7 maart is bijna vol geboekt! Als je dan bedenkt dat de verkoop van de losse tickets pas kan starten op 3 juli !!!
De eerste Cultuurafspraak, wat mij betreft, is in ieder geval bij Sioen & Spinvis, maar ik heb zo een vermoeden dat daar wel meer bekenden zullen aanwezig zijn. ;-)
Sinds deze maand is ook de "losse ticketverkoop" gestart. Maar ik denk dat sommige van een kale reis kunnen terugkeren, want sommige voorstelling waren op een knip uitverkocht... dus als je nog tickets wil voor één of meerdere voorstellingen is je reppen de boosdchap denk ik...

Het programma staat nu ook op http://www.cultuurcentrumme...

Ben eens benieuwd welke bloggers ik allemaal tegen het lijf ga lopen het komende culturele seizone ;-)