Cambio komt naar Mechelen

met categorie:  
Het nieuws is blijkbaar al twee weekjes oud, maar: de kogel is door de kerk... Autodeler Cambio komt eind 2006 ook naar Mechelen.
Het haalbaarheidsonderzoek in Mechelen, Hasselt en Kortrijk vond blijkbaar voldoende mensen geïnteresseerd om in de drie steden te starten met Cambio-wagens en -standplaatsen.

Hasselt is eerst aan de beurt en zou deze zomer al 'gedeelde' chauffeurs kunnen ontvangen. Kortrijk volgt dan in september, en eind november zou dan de opstart in Mechelen gebeuren.

Mechelen krijgt twee standplaatsen, waarvan de exacte locatie nog te bepalen is. Voor de opstart zal er nog een infovergadering plaatsvinden.

Meer info over Cambio en autodelen vind je in de volgend bijdragen:
Goed nieuws Floris !

Misschien dan ook meteeen reklame maken voor Autopia VZW, en voor wie wil autodelen.
Op donderdag 22 juni om 20u houdt Autopia een informatiesessie over particulier autodelen in Mechelen. De locatie is zaal De Zeeridder (3de verdieping) in de Befferstraat 25 te Mechelen.

Naast een voorstelling van de verschillende mogelijkheden van autodelen, gaan we ook dieper in op de praktische organisatie, verzekeringen, gebruiksafspraken en de kostenverdeling. En wie al concreet met autodelen wil starten, helpen we een eind op weg.

Deelname aan de infoavond is gratis, maar inschrijven is wenselijk.
Inschrijven kan op autopia@autodelen.net of telefonisch op 09 242 32 75.
Bedankt voor de info... Ik heb die vergadering voor de zekerheid maar toegevoegd aan de kalender.