Voor Taal en Kunst speelt "De Geit of Wie is Sylvia" van Edward Albee

met categorie:  
VTK speelt 'De geit of wie is Sylvia' van Edward Albee
Rob, een succesrijk architect, heeft een liefdevol, bijna ideaal huwelijk en is vader van een zoon. Hij won net de Pritzker Prijs, zeg maar de Nobelprijs voor architectuur. Naar aanleiding van deze prijs, zijn aanstelling als bouwmeester en zijn verjaardag komt een vriend des huizes hem interviewen voor een cultuurprogramma op TV. In vertrouwen biecht hij deze vriend op dat hij een nieuwe liefde heeft gevonden, een liefde zo diep en eerlijk, zo verwarrend en emotioneel. Alleen heeft hij niet nagedacht over de consequenties die deze liefde zal hebben voor zijn verdere carrière en huwelijk: iedereen deelt in de gevolgen!
'De geit of wie is Sylvia?' is Edward Albees meest provocatieve en controversiële stuk sinds 'Who's afraid of Virginia Woolf?'. Hij won er in 2002 de Tony Award voor beste toneelstuk voor. De veelzijdige schrijfstijl zorgt voor een wisselende schakering van gevoelens met een schitterende kruising tussen de humor van de absurde komedie en de diepgang van de Griekse tragedie als resultaat. Een feest voor elke theaterliefhebber!VANEdward Albee
REGIEHilde Van haesendonck
MET Danny Riesterer · Isabelle Van De Voorde · Werner Van den Eynde · Glenn De Bont
WANNEER19, 20, 26, 27 mei 2006, 2 en 3 juni om 20u30 en op 28 mei om 15u
WAARTheater De Peoene, Lange Schipstraat 71-73, 2800 Mechelen
RESERVERING GEWENST015 43 01 37 of bea_vancamp@hotmail.com
Een hilarisch toneelstuk ... Aan te bevelen !
Klinkt meer dan interessant... de moeite om even de agenda er bij te nemen en te kijken wanneer ik zoal vrij ben...
Hop met die geit!
enne...succes ermee!
Even melden dat er enkel nog plaatsen zijn op de voorstellingen van 28 mei en 2 juni, de rest is uitverkocht.