Groen Licht in 't Vrijbroek

met categorie:  
Omdat ik werk in de gehandicapteninstelling Borgerstein, in Sint-Katelijne-Waver, wil ik jullie graag wijzen op het volgende evenement:

De VZW.Borgerstein organiseert in samenwerking met het Provinciaal Groendomein Vrijbroek (gesubsidieerd door 'Kunst en Welzijn' en de stad Mechelen) een boeiend project.

GROEN LICHT

- een tentoonstelling, die open is tijdens de 'Dag van het park' op zondag 28 mei van 10 u tot 18 u, en doorlopend van 29 mei tot 1 juni van 10 u tot 16.30.

De bewoners van Borgerstein, afdeling gehandicaptenzorg, krijgen een creatief en handambachtelijk aanbod in de atelierwerking van de ergodienst.
Ieder naar eigen keuze.
Volgens hun voorkeur voor materialen en techniek.
Door de jaren heen hebben de bewoners hun talenten en vaardigheden uitgebouwd, waar ook telkens hun fascinatie voor inval, kleur en sterkte van licht en voor de verschillenden texturen, groei-en bloeiwijze van de natuur in opvallen.
De voorbije maanden verzamelde men al heel wat beeldinformatie over natuur en verlichting.
Onze bewoners brachten een bezoek aan 't porcelein-verlichtings-atelier van Roos van de Velde, en aan Halep, gespecialiseerd in vilten en werken met natuurvezels.
Zo werd er de voorbije weken in het kader van dit project een aantal keren op stap gegaan, om ideetjes op te doen, en ze creatief om te zetten in dit originele project.

Even op een rijtje nog:
De creatieve lichtobjecten worden tentoongesteld in het bezoekerscentrum van het Groendomein Vrijbroek.
(ingang via Ridder Dessainlaan)
Uren: zie hierboven.

Hartelijk welkom!!
Dat lijkt me wel een heel interessant project. Ik noteer het alvast in mijn agenda, het is goed mogelijk dat ik eens kom kijken.
Dit is een tentoonstelling die ik wel nog eens wil gaan bezoeken. Zeer interessant...te combineren met een van de komende zomerse dagen....
28 mei zien we mekaar wel op het vroegere Mechels stort. En dat men daar zo een mooi park heeft van gemaakt, haast ongelooflijk. Zo vlak bij ons..........
Tot dan.
Zouden bloggers iets speciaals kunnen dragen of zo....
't Is maar een idee.
Ik ga je wel herkennen Jos!
En als ik je daar ontmoet, zullen we eens een 'gezellig klapke' doen over Mechelen en 'onze' toffe Hanswijkenhoek...
@Jans en Jos v/d... moestda na zust op 28 mei?k'at er gére bei gewest ma ik ben ni in Mechele wegens ni thoos.


^^
Géén nood 'echte mecheleir': je kan tot en met 1 juni een kijkje gaan nemen...
@merci jans,ik kom den 30ste narhoos.
Goed om weten, als het past komen we een kijkje nemen.