Vogeltje gij zijt gevangen

met categorie:  

Het Onze-Lieve-Vrouwkoor bestaat dit jaar 50 jaar. Dat verdient toch een klein beetje applaus, dacht ik zo. En omdat ene Leo in "Oep de garde zane kop" er zo vriendelijk om vroeg: hierbij een steenoude opname van <%media(20060330-Vogeltje gij zijt gevangen.mp3|"Vogeltje gij zijt gevangen")%>.

Beste Joerie,

Dit bericht is een feest!
Dus ook heel veel applaus voor het koor!!!
En bedankt!
Leo
Enne we vermelden het koor natuurlijk op de aftiteling! Trouwens, we komen met onze film De Bankroet Jazz ook naar het filmfestival in Antwerpen, Misschien zien we elkaar daar? Zou leuk zijn!
http://www.roxymovies.nl is onze website!
Groet, Leo
Een steenoude opname maar wel een echt document. Prachtig!
En nu ben ik benieuwd wat Leo met deze versie gaat doen (tijdens de mix voor de sonorisatie). Na bezoek aan de site van Roxymovies, ben ik overigens benieuwd naar de film en wil graag gaan kijken in Antwerpen.
Leo, laat je weten waar en wanneer?
Bedankt.