Lenteconcert

met categorie:  
Koninklijke Harmonie “Mannen van Goede Wil” uit Muizen
Stadsschouwburg zondag 30 april 2006 om 20u

Op zondag 30 april om 20u geeft de Koninklijke Harmonie “Mannen van Goede Wil” in de Mechelse stadsschouwburg haar lenteconcert.

Het thema van dit concert is filmmuziek en muziek uit musicals.

Zo brengt de harmonie nummers als “Sherazade”, “Fantasia”, “Disney Festival”, “Porgy and Bess”, “The Phantom of the Opera”, “Les Misérables” en “Dracula”.

Vocale gastvedette is niemand minder dan Hans Peter Janssens, de bariton die na glansrollen in het Engelse West-End, reeds enkele jaren in Vlaanderen en Nederland het schone weer maakt met hoofdrollen in “The Phantom of The Opera”, “Les Misérables” en vrij recent “Dracula”.

Kaarten & Info: Dirk Jacobs 015/55.81.10
Cultuurcentrum: 015/29.40.00
In & Uit: 070/22 28 00

Algemene info: René Jonckeer 0475/74 72 55
Tijdens het optreden met de Muizense harmonie brengt hij onder meer een selectie uit de “Phantom of the Opera” (Andrew Lloyd Webber), “Bring him Home” (uit “Les Misérables” van C.M. Shoenberg), “Bij Jou” (duet uit Dracula van Karel Svoboda) en “God, ik was uw trouwste onderdaan” (solo uit Dracula).

De vrouwelijke partituren worden gezonden door Patrice Noah, één van de vaste waarden in de Vlaamse Showbizz.

In het eerste gedeelte treedt ook de baryton Paul Stok op, met twee nummers uit “Porgy and Bess”.

Verder horen wij nog verschillende instrumentale solisten aan het werk w.o. Johan Coen, Francis Slaets, Krishna Claes, Philippe Leblanc en Michel Van de Velde.
Wij horen o.m. een eigen bewerking van Johan Coen van het bekende “Sezam-straat”

Het geheel wordt in goede muzikale banen geleid door pianist René Jonckeer, die reeds heel wat grote namen begeleidde w.o. Shirley Bassey, Thijs Van Leer, Toots Thielemans en die ook deze avond in een verassingsnummer Hans Peter Janssens begeleidt.
Looppiste Leliestraat.

Staat u mij toe deze discussie te onderbreken voor een mededeling van openbaar belang voor de Colomezen.

Indien ik goed begrepen heb zou morgen, donderdag in de gemeenteraad medegedeeld worden dat er terug gelopen mag worden buiten de trainingen van de rolschaatsers maar echter wel binnen de openingsuren van het zwembad.

Voor de standpunten ivm dit terrein heb ik een webforum gemaakt :
http://www.looppiste.be

Nogmaals mijn excuses.