Oude klasfoto, wie herkent wie?

met categorie:  
Oude klasfoto's, er bestaan er tienduizenden, met honderdduizend kinderen. Maar wie herkent hen nog? De tijd gaat snel. Hierbij toon ik 4 klasfoto's uit de jaren zestig. Als er namen kan opgeplakt worden worden we weer nostalgisch en beleven we nog even onze kindertijd terug.

Foto 1:
1ste jaars Don Boscoschool op de luchthaven ±1966
Foto 2:
1ste jaars Don Boscoschool op de speelplaats ± 1965

Foto 3 :
2de leerjaar RMS 1966-1967

Foto 4:
3de leerjaar RMS 1967-1968


met de groeten van klasfoto.punt.nl
De enige die ik herken op beide foto's van de Don Boscoschool is meester (directeur) Walschaerts. Maar ik zat er dan ook tien jaar vroeger (3 jaar).Vanaf het vierde ging ik naar de Oefenschool in de Minderbroedersgang. De andere namen (van meesters) die ik mij nog herinner zijn Reymenants en Daelemans (sorry maar ik twijfel aan de schrijfwijze) Al bij al een heerlijke tijd in een zorgeloze jeugd.