Overnachten in de schaduw van de kathedraal ?

met categorie:  
Overnachten in de schaduw van de kathedraal ?

Dat kan !

Vanaf 1 februari heeft Mechelen er een nieuwe Bed and Breakfast bij op het Jef Denynplein, en gaat Luna Luna van start.

meer info: www.lunaluna.be
Proficiat Peter! Het ziet er allemaal heel rustgevend en sfeervol uit. Ik zal het zeker aanraden aan bezoekers die een overnachtingsplaats nodig hebbeN.
Gefeliciteerd met dit initiatief. Mooie site! Veel succes!
De foto's beloven héél veel! Ziet er smaakvol en persoonlijk ingericht uit; en dan dat mooie uitzicht op 'onze' Toren! Geweldig!
Succes met de realisatie van jullie droom! Hopelijk vinden velen de weg naar jullie 'grachten'-huis... (want als de Melaan binnenkort terug 'boven water' komt, zal dit de aantrekkelijkheid van LunaLuna nog verhogen...
Ik wens jou en Patricia vele toffe ontmoetingen toe in jullie gastvrije huis!
Ik was benieuwd en ben ook een kijkje gaan nemen op http://www.lunaluna.be ik kan me aansluiten bij de vorige reacties en wil jullie op mijn beurt heel veel succes wensen. Ik kan me voorstellen dat dit alles heel wat energie heeft gevraagd;het resultaat mag er wezen!
Peter, veel succes toegewenst...en het zal er nog mooier op worden als de Melaan is blootgelegd en de site heraangelegd. Als schepen ben ik heel blij met dergelijke ontwikkelingen: onze stad komt steeds meer tot leven, op een leuke manier.
Ik ben juist een kijkje gaan nemen in LunaLuna... Prachtig wat Patricia en Peter daarvan hebben gemaakt! Ze mogen bijzonder fier zijn op het smaakvolle resultaat!
De foto's beloofden al héél wat - maar het mooie huis in realiteit zien, overtrof nog de verwachtingen!
Dit is een heuse aanwinst voor onze Dijlestad!
Hopelijk vinden vele bezoekers de weg naar dit 'grachtenhuis'!
Proficiat Patricia en Peter!
(wie er vandaag nog niet een kijkje ging nemen - moet dat beslist morgen nog eens doen! Je zal versteld staan!)
Dank je JanS. In ieder geval: Iedereen Welkom !