De Parkpop-planning voor dit seizoen

met categorie:  
Ja,ja, beste liefhebbers. Het is weer zover: de Mechelse feesten zijn begonnen aan het brouwen van de planning van het nieuwe seizoen van Parkpop in "Den Botanique" 2006. Omdat eigen lof verschrikkelijk stinkt, zal ik u met de nodige geurvreters, wc-verfrissers, au de Cologne en 4711 moeten mededelen dat Frituur Paula de spits voor u zal afbijten op donderdag 6 juli (uitdrukkelijk zonder uitroepteken, kwestie van de stank te onderdrukken). De traditie is hiermee onderbroken, de Romantics zullen het niet zijn...Maar! Desalniettemin! Is de jacht voor de bloggers geopend om de rest van het programma te achterhalen!

Want! Als ze Frituur Paula als opener plaatsen, kan het niet anders zijn dan dat het Mechelse publiek dit jaar extra in de watten zal gelegd worden door Jef Van Dun en zijn compadré's.
Maar wie van ons heeft de juiste connecties? Is er al iets veranderd op de website van Parkpop? Hoe ver durven bloggers gaan om deze info te achterhalen?
Ik zou zeggen: deze boodschap vernietigt zichzelf binnen de 5 seconden (maar dat zal Jelle niet goed vinden). En wie meer weet, krijgt van mij... Ne kapotten bic!
Lap. Weer elke zomerse donderdagavond lawaai, overlast en basdreunen tot diep onder de dekens (ik moet vroeg in mijn bed).

Kunnen ze er echt geen "middenberm van de E-19-pop" van maken?
Lap weer een verzuurde reactie van een mechelaar ...Mister djim :kan je niet verhuizen naar de middenberm van de E-19 ? dan overstelpt het lawaai van de E19 het lawaai van je geklaag!!!

Frituur paula is de max !!! ik kijk al uit naar de Mechelse zomer
@DjiM,Er zijn nu éénmaal mensen die alleen aan zichzelf denken. 7 of 8 dagen op 365 basdreunen. Dramatisch hoor, ik zou verhuizen als ik jou was, maar pas op moest je kiezen voor het platteland, daar kraaien de hanen en tsjilpen de vogels.
@natan en rudi: zwijg stil, seffens merkt Djim dat de treinen die door Mechelen rijden ook overal te horen zijn in de stad. Of gaat hij klagen dat kinderen lawaai maken als ze spelen, zoals in Lauwe. Kortom beste Djim, Ik slaap soms ook met plugskes in mijn oren. Zo van die mousse zachte, dat helpt echt, probeer maar.;0)
Voor de fun: wij hielden een jaar of drie-vier geleden een congres onder de titel "DJIM", en dat stond voor "De Jeugd In Mechelen", en ging over het beleid dat voor / door de jeugd gevoerd zou kunnen / moeten worden in Mechelen.

Das dus andere DJIM dan den blogger Djim ...
Ik ga alleen maar als ik mijn eigen bier mag meedoen. Want die van Maes kunnen niet tappen.
Beste Jeroen: ik zet 'de frituur' omcirceld met rode (kapotte) bic in m'n agenda...
Enne - ik breng m'n 'eigen' bier niet mee. Dat laat ik voor de kleine 'f'(ilip).
Ik zou andere pils dan Maes tappen, zoals gezegd eerder : niet te zuipen wegens te zoet.
Is er al enig zicht op de rest van t programma?
Ik hoop op een goe reggae groepje, zoals enkele jaren geleden die super Bob Marley kloon , wiens naam me nu ff ontglipt of Jamman! of de machtige skaband The Internationals met het Mechels percussiewonder Junior of misschien The Skyblasters?
Ge zie ma ;)
't Klinkt misschien onnozel, maar ik drink geen pils, geef mij maar alle andere bieren, maar geen pils. Trouwens Guinness is ook niet te drinken. Dat smaakt naar koude koffie!
Dan ben ik een eigenaardige Mechelaar,
ik ben gek van Maes en Guinness.
Jeroen van FP + Marc VC: ik drink geen bier alleen PALM dan blijf ik kalm.
nen echte mecheleir
Jeroen van FP: ik zal er zijn, en ik zal eens mijn hersens pijnigen: wie weet wil ik wel een "kapotten bic" ;-)

Chris Frederique: enkele jaren terug was voormalig Skyblasters zanger op Parkpop, onder de naam BUADEE AND THE WALKERS. Geniaal was dat. Het was toen aan het gieten maar zijn zomerse reggae kon de glimlach op de Mechelse gezichten niet weg krijgen. Fantastisch!
The Internationals vind ik persoonlijk een bangelijk goe idee!!
En wa da bier betreft maakt ni uit welk merk er wordt toch ma me gegooid, witte wijn is goe vo ons :-)
@Marec : Inderdaad, ik was daar toen ook, "I'm dancing in da rain".
BUADEE AND THE WALKERS hebben toch al een paar keer in Mechelen opgetreden, niet? Maanrock, Dijlefeesten,.. Maar inderdaad zeker de moeite.
Vorig jaar was ik aanwezig bij het optreden van Frituur Paula. Hopelijk lukt het me dit jaar terug. Trouwens Jeroen, veel goede reacties gehoord. In de stijl van "nen ambiancemaker hè" Dus allen daarheen. En ik ga ervan uit dat je weer een serie outfits bij hebt...
Jeroen, als nu heel Mechelen Blogt naar Parkpop komt voor Frituur Paula, krijgen we dan allemaal nen kapotten bic?

Chris: yep, meermaals was deze super ambiancemaker er al .. enne voor mijn part dit jaar op Parkpop: én Buadee & The Walkers.. én The Skyblasters!!!! .. dàt in combinatie met FRITUUR PAULA ... ;-)

Dat wordt vast een affiche om U tegen te zeggen ;-)
Beste mensen, ik kan u verzekeren: dat supermanpak hebben ze (de band)mij verplicht aan te doen. Ge zweet daarin als een rund en ge voelt u onzettend belachelijk. Maar ja, da's dan toevallig een van mijn specialiteiten ('t zal niet simpel worden om dat te overtreffen, maar dat laat ik over aan de band). Toen we op de laatste lichtstoet speelden, was ik Kuifje in Tibet. Alles tot in de puntjes nagedaan (oude rugzak, bruine pofbroek, witte lange en rode korte kousen, petje en skibril), maar ik vond geen lichtblauwe K-Way. Tot de vrouw van de frituur op de Korenmarkt me zei dat ze nog zo een had liggen. Ik die geleend, bleek dat die wel erg krap zat. Zodanig dat ik na 1 nummer buiten adem stond te hijgen omdat ik niet volledig kon inademen. Het merendeel van de jokes verzinnen we gewoon ter plekke. Vooral als Stef (schotse rok) zijn familie(papa, mama of broer) komt kijken betrekken we die altijd even bij het geheel en zo zetten we Stef altijd even te kakken of zet mijn broer Bart (gitarist met roze of geel hemd) mij regelmatig te kakken, zomaar zonder reden. 't Is gewoon een kwestie om uzelf niet al te serieus te nemen.
Jeroen, toch fantastisch dat jullie er weer bij zijn, en dan nog de spits afbijten. Goed voor chauvinistisch Mechelen. Geef er maar een ferme lap op, en aan fotografische beeldjes zal het die dag ook niet ontbreken.
Misschien kan de komende zomer de Parkpopavond een wekelijkse blogavond worden?? :-)
Met de recent aangeschafte reeks cd's "Belpop80", en de hoopwekkende reunies van enkele lichtjes geniale bandjes van weleer, alsook denkende aan Mechelens Trots - nietwaar Jeroen? - in het achterhoofd, alsook het haast 'overaanbod' van goede muziek in dit land, droom ik alvast van volgende klinkende namen op Parkpop:

allez.. hier is mijnen droom:

6/07 - FRITUUR PAULA
13/07 - AROMA DI AMORE (mechelse/vlaamse newwave!)
20/07 - SWINNEN
27/07 - PARANOIACS
03/08 - BUADEE & THE WALKERS / SKYBLASTERS
10/08 - LOUIS NEEFS TRIBUTE: Gunther & Connie Neefs/ Paul Stok/ ...
17/08 - YASMINE zingt Leonard Cohen
24/08 - WALTER VAN RILLAER (!)
31/08 - Kleinkunst-ode: Sjarel "bizjoe" Vandenbergh/ Bert De Coninck/ Hugo Matthijsen/ Ramses De Craene/ ..

Allez, ik weet wel... dit is weinig waarschijnlijk allemaal, maar een mens mag dromen he ;-)

Enfin, als behalve Frituur P ook SWINNEN er al bij is, ben ik eigenlijk al heel content.. maar... mocht ook de rest...
ik kom ook! maar op 17/8 blijf ik toch liever in mijnen hof zitten.
Tenzij de leo himself komt natuurlijk, maar das al helemaal een utopie.
Kris, als "Leo" komt, zal ik er zeker ook bij zijn, maar ik vrees samen met mij en jou nog héél veel meer volk.. de Kruidtuin zou te klein zijn voor al die fans... maar zoals ik zei: dromen mag he ;-)
ik kan niet zingen...
Natan, Rudi, Karel en Jeroen: wat heb ik verkeerd gezegd? Ik denk dat die persoonlijke aanvallen echt niets aan de discussie bijdragen. Ik vind parkpop vervelend, MAG IK?
Dank u :-)
Ik vrees dat je gelijk hebt DjiM. Ik ben ook niet echt zo een fan van dergelijke massamanifestaties. Maar ik woon er ver geoeg van af om er geen last van te hebben ... Ik heb wel respect voor diegenen die wel elke keer gaan ParkPoppen.
Katastrrof op Parkpop !
hallo jeroen,wij zijn zot van jullie groepeke.kei goe.dit jaar zullen we zeker weer op post zijn zoals vorig jaar ook op marktrock en op de vismarkt want daar kan ik terug mijn verjaardag vieren.ge kunt gene betere verjaardag hebben
en al diegene die iets tegen parkpop hebben da zijn dikke sukkelaars met een gat in hunne kultuur.kan je ons ook nog een paar datums van jullie optredens door geven of eens een kalenderke maken voor de fans

groetjes petra
Hey Djim,
No hard feelings maat. Ieder zijn goesting en voor de rest niks anders dan respect...
Joe Petra,
Ik zal u eens een persoonlijk mailtje sturen.
en ga je dan ook eens niet vals zingen jeroen of hoort dat ook bij jullie geweldige concept?
kwestie van kwaliteit is er best nog wat werk aan de winkel, dan zijn de thunderbirds stukken beter...
Jeroen zingt niet vals! 'T is de rest van 't Frituur dat een beetje ge-de-tuned speelt...
Bovendien: 't is het resultaat dat telt; de manier waarop is in een dergelijk project absoluut ondergeschikt! ;-)
(Krijg ik nu die gratis inkomkaart voor 1 juni, Jeroen??)
Jeroen, ik vind Frituur Paula bangelijk en zeker voor Stef heb ik een boontje (gij zijt ook nen toffe zenne!)..Ik zal er dit jaar dus zeker ook bij zijn!! Maar zou het ook eens niet tof zijn om er de mannen van GDGK bij te halen? Die verdienen het toch ook om PARKPOP of MAANROCK eens op stelten te zetten met hun toffe covers en hun eigen Mechelse nummertjes zoals "Hé moe" en "'K zen me raubewaus kwaut"... Wanneer komen jullie eigenlijk eens met een eigen nummer? Plannen? Groetjes !!!
@Anne,kijk eens op http://www.gdgk.be en klik op agenda.
Groetjes
Ja, dat doe ik regelmatig maar van parkpop of maanrock 2006 is er geen sprake..
Groetjes
Betreft de namen van Maanrock 2006:

Bij de VZW Mechelse feesten vertelde men mij dat men begin Mei een persconferentie zou geven.
Ah, Toon.. goed om weten..vanaf begin mei dus oren en ogen open ;-)